JÄÄR: tegemist on tugeva isiksusega, kellele ei sobi kassapidaja ega klienditeenindaja töökoht, sest oma suure ambitsioonikuse tõttu oleks ta alati nendel ametikohtadel rahulolematu.

SÕNN: meditsiiini valdkonnas töötamine ei oleks tema tugev külg. Oma kunstnikuhinge tõttu ei peaks ta seal vastu.

KAKSIKUD: talle ei sobi ükski töö, kus peab töötama kannatlikult 12 või enam tundi järjest. Ta ei peaks töötama õena või politseinikuna.

VÄHK: oma liigse emotsionaalsuse tõttu oleks kõige halvem töökoht tema jaoks kohtunik.

LÕVI: põikpäise ja isepäise oleku tõttu oleks tema jaoks halb valik ükskõik milline töökoht, mis nõuab palju tiimitööd. Lõvi on edukas kõiges, mis ta üksinda ette võtab.

NEITSI: tervishoiu sektoris töötamine ei ole tema tugev külg.

KAALUD: talle ei sobi töö, kus domineerib selgelt üks sugu, näiteks ehitustöö või modellindus. Ta vajab kohta, kus oleks kõik enam-vähem võrdõiguslik.

SKOPRION: ei kannata tööd, mis põhineb faktidel, mistõttu õpetaja roll ei ole talle mõeldud.

AMBUR: suure ambitsioonikuse tõttu ei suudaks ta iialgi teha tööd, mis nõuab rutiini. Pidevad uued väljakutsed on tema võtmesõna.

KALJUKITS: kõrge lennuga inimene, kes peaks eemal hoidma töökohtadest, kus ta ei saa oma ambitsioonikaid ideid ellu viia. Peaks kaaluma kandideerimist ülemuseks.

VEEVALAJA: ta ei tuleks hästi toime ei bussijuhi ega piloodina. Tasub eemal hoida liiklusest ja tegeleda millegi turvalisemaga.

KALAD: tema suureks tugevuseks on heatahtlik inimeste aitamine, mistõttu peaks ta eemal hoidma firmadest, mis on suunatud ainult väga suurele kasumile ja kus töötajatest eriti ei hoolita.

Allikas: Women Working