Rääkides lahkuminekutest ja hetkest, kui su armsamast saab su eks, on väga tõenäoline, et näed temas külgi, mida sa mitte kunagi varem kogenud ei ole. Ja on väga võimalik, et mõned neist on tähtedesse kirjutatud. Muuseas, need neli sodiaagimärki on kõige hullemad ekskallimad:

SÕNN

Sõnni rahulik ja mõistlik iseloom võib hetkega muutuda raevukaks ja agressiivseks, kui teda miski ärritab. Kui lähed Sõnnist lahku, võib teie lahkuminek alata küll väga rahulikult, aga isegi, kui ta ei vala pisaraid ega kuula ööpäevaringselt masendavaid laule, ei tähenda see, et tal poleks tundeid. Usu meid, kui me ütleme, et üsna pea sa ka näed neid emotsioone.

Ettearvamatud emotsioonid muudavad Sõnnist eksi ekstra ebameeldivaks. Võite näiteks rääkida viimased erimeelsused läbi kohvikus kooki süües, aga mõne tunni pärast võib su postkasti potsatada jäine e-kiri, kus ta sulle oma inetumat külge näitab.

Selline "külm-soe-külm" suhtumine võib kesta seni, kuni su eks leiab endale uue kallima või mõne lähedase sõbra, kes ta tähelepanu mujale viib. Edu sellega!

LÕVI

Enamik Lõvisid kipuvad olema ülimalt sarmikad inimesed, kellel on palju sõpru, aga temast lahku minnes võivad tema emotsioonid olla väga erinevad. Ta võib vaadata sind vihase pilguga, kui sa oma viimaseid asju kokku pakid või valada sind üle pisaratega, kui ta sind tagasi igatseb. Täiesti võimalik, et ta kutsub su lähimad sõbrad endaga lõunatama ja üritab neid hoopis enda poolele meelitada.

Lõvidel kipub olema liialt teatraalne suhtumine lahkuminekutesse ja nad manipuleerivad nii sinu kui ka teistega, et talle kaasa tuntaks. Ära üllatu, kui pead teda veel mõnda aega lohutama ja talle kordama, et ka tema leiab endale kunagi selle õige.

Soovitus? Järgmine kord, kui ta sulle Facebookis kurva emotikoni saadab, blokeeri ta lihtsalt ära ja liigu eluga edasi. Ta ei vääri su energiat!

NEITSI

Neitsi teab täpselt, mida öelda, et tunneksid end imehästi, aga kui temast saab su eks, teab ta ka täpselt, mida öelda, et su tuju totaalselt ära rikkuda. Kui ta on sind juba tundma õppinud, teab ta sind piisavalt hästi, et mõjuda täpselt nii nagu tema soovib.

Tõenäoliselt on just tema see, kes otsustab, kes peab välja kolima, kes võib käia teie lemmikutes baarides ja restoranides ning ühiste sõprade korraldatud üritustel. Olukorra kontrollimine on ka ainus viis, kuidas ta oskab lahkuminekuga kaasnevate emotsioonidega toime tulla ja kui soovid talle toeks olla, saadab ta su suure tõenäosusega Kuu peale.

Neitsi peab vimma pikka aega ja ei soovi suure tõenäosusega oma eksiga sõbraks jääda, aga samas ära üllatu, kui ta on esimene inimene, kes sulle su sünnipäeval õnne soovib. Mõte loeb, või mis?

VEEVALAJA

Veevalajad on iseseisvad hinged ja see on miski, mida sa suhtes hindaksid, aga kui see suhe lõppeks, lükkab ta su oma lähiringist välja ja ei taha sõpradeks jääda.

Ära loodagi, et ta helistab sulle aeg-ajalt või kutsub su kohvile, et olla kindel, et sul läheb hästi. Tõenäoliselt ei jälgi ta sind isegi Instagramis edasi, vaid keskendub sellele, mis teda ees ootab.

Allikas: Stylecaster