JÄÄR: poejärjekord, töö, üllatus kallimalt

Lähed poodi, et sealt piima osta ja pead selleks pool tundi sabas seisma? Ajab vihaseks, kas pole? Jääradel ja Jäärataridel tasuks lähipäevadel poeskäikudest hoiduda. Samuti peaksid nad enne tööleminekut ühe rahustava tee jooma. Kui aga armsam “millegi toredaga” üllatab, siis hingatagu aga rahulikult sisse ja välja — ta mõtles ainult head!

SÕNN: katkine madrats, liiklus, töökaaslane

Madratsist kipuvad juba vedrud välja tulema, hommikul peab kaua liiklusummikus passima ja tööle jõudes on kolleeg ka veel rumalam kui eal varem. Rahu, ainult rahu!

KAKSIKUD: keegi ei kuula, katkine kotisang, bussist maha jäämine

Kaksikud on üsna jutukad. Ja kui keegi neid ei märka, siis ajab see neid natukene närvi. Eriti veel siis, kui täiskuu on. Lisaks sellele tundub nagu kõik ühistranspordivahendid justkui sõidaks eest ära. Ja neile järgi joostes läheb kott ka veel katki. Õudne päev..

VÄHK: kadunud võti, katkine vaas, rumal naaber

Esiteks ei leia sa oma koduvõtit üles. Teiseks pillad vaasi maha. Ja kolmandaks on naaber kogu enda postkasti kogunenud reklaamipahna otse sinu omasse tõstnud.

LÕVI: plekk pluusil, müügikõne, tähelepanematu taksojuht

Tööl hommikukohvi juues lendab pool pluusile. Olgu, pleki saab välja pesta ja sellest saab isegi üle. Aga kuidas seletada seda, et vitamiine müüv näitsik su nime ei tea ja taksojuht sind üle tee ei lasknud?! Miks keegi küll mind ei näe?!

NEITSI: lohakas laps või kallim, halb toit, magamata öö

Korralik ja malbe Neitsi peab rahustava süsti saamiseks arsti juurde pöörduma. Nimelt unustas ta kallim pesu pesemata ja laps jättis vildikad lauale vedelema. Samuti on sööklas toit halb. Kõige selle pärast ei saa see vaene hing isegi magada.

KAALUD: iseenda otsustusvõimetus, ülemuse käitumine, kahtlane inimene bussis

Kaalud lähevad selle täiskuu saabudes peast täiesti pööraseks. Esiteks ajab neid hulluks kahtlaselt käituv ülemus — kas ta tahab mu lahti lasta? Miks ta mulle tere ei öelnud? Teiseks tundub kahtlane ka bussis jälgimismängu harrastav vanadaam — miks ta mind vaatab? Kas mul on midagi viga? Ja kolmandaks vihastub Kaalude esindaja lõpuks iseenda peale — miks ma küll ei suuda valida kas osta Kirde saia või Rehe leiba?!

SKORPION: teed ületav must kass, ennustusi karjuv mustlane, auk tänavas

Ebausku täis Skorpioni jaoks on täiskuu kui õudusunenägu. Üle tee jooksev kass toob kindlasti hukatust ja bussijaamas karjuv purjus ennustav mustlane on midagi, mis mitmeks päevaks häirima jääb. Võib-olla tuleks igaks juhuks lähipäevdel kodus viibida..

AMBUR: absoluutselt kõik, mis silme ette satub

Ambur on ebausu suhtes veel hullem kui Skorpion. Seega peaks ta kohe kindlasti kodus püsima. Parim, kui ta terve aja teki all viibida saaks.

KALJUKITS: töö, laisk kolleeg, ebausklik ülemus

Ei mingit aega lollile ebausule! Tööd tuleb teha! Ja kui keegi tuleb rääkima, et miski võib rajalt välja lüüa, siis võib ta selle jutuga ruttu tagasi minna sinna, kust tuli. Kõik on laisad ja ei viitsi tööd teha!

VEEVALAJA: reeglid, üleplaneeriv ema, liiga vali inimene tänaval

Miks ta seal oma telefoniga nii valjult rääkima peab?! Ja miks ema küll sind rahule ei jäta ja viis nädalat asju ette planeerima peab? Oeh.. Kui saaks vaid kuidagi kõigest sellest eemale..

KALAD: vihm, pilved, tuul

Kui väljas on halb ilm, siis on Kaladel ka halb tuju. Lihtne!