Jäär: oled viimasel ajal üle pingutanud ja peaksid tegema pausi, et jõudu koguda.

Sõnn: kardad muutusi, tunned hirmu, et sa ei kohane nendega, aga su elu jääb seisma, kui sa ei suuda väljuda oma mugavustsoonist. Aitab kartmisest!

Kaksikud: tegeled liiga paljude asjadega korraga, mistõttu on tulemused üsna kehvad. Proovi tegeleda korraga ühe asjaga ja vaata, kas hakkad saavutama paremaid tulemusi.

Vähk: oled pikalt kartnud riski võtta ja tegutseda, kuid kui sa nüüd seda ei tee, on su võimalus varsti läinud.

Lõvi: oled viimasel ajal tundnud, et oled omadega põhjatus augus. Kahjuks ei saa sa sealt enne välja, kui ise ronima ei hakka.

Neitsi: sinu elus on viimasel ajal toimunud suured muudatused ja seda kõike on sinu jaoks liiga palju. Võta rahulikult, ära anna suuri lubadusi ja proovi lihtsalt kohaneda.

Kaalud: oled väga pikalt olnud kahe valiku vahel, millest mõlemad mõjutaksid su elu suurel määral. Tee oma otsus ära ja jää sellele kindlaks.

Skoropion: suurte muutuste aeg on käes, lase neil juhtuda. Sind on ees ootamas midagi väga head.

Ambur: oled omadega tupikus ja sinu elu on pikka aega väga samasugune olnud. Otsusta ära, kas sa tahad midagi muuta või ei.

Kaljukits: varem ei kartnud sa midagi ette võtta, kuid nüüd oled kõhklema hakanud. Proovi oma eesmärgid uuesti endale meelde tuletada ja püüdle oma unistuste poole.

Veevalaja: oled õigel teel, sinu parimad päevad on veel ees. Jätka samas vaimus!

Kalad: kuulad liiga palju teiste probleeme ja muresid. On aeg hakata keskenduda rohkem iseendale.

Allikas: YourTango