JÄÄR
Kolmapäeval kell 8.01 siseneb ilu ja armuplaneet Veenus Jäära, tehes kohe ka ühenduse Uraaniga — vabaduse, üllatuste ja ootamatuse sümboliga. Niisiis on sul nii armurindel kui ka seltskondlikus plaanis oodata uusi tuuli ja sellest sündivat tõelist värskust…:) Kõik suhted ja kohtumised võtavad nüüd koheselt tuld ja läbivad kiiresti kõik suhte faasid. Seega on suhted huvitavad, põnevad ja inspireerivad, kuid ebapüsivad. Praegu on suhetes õppimise ja täiesti uute meetodite katsetamise aeg — püsivaid plaane pole mõtet teha.
Teisipäevane täiskuu Lõvis võib sind muuta liiga hulljulgeks ja riskivaks. Võimalik, et satud (armu)afääri või seiklusse, millest on raske puhtalt välja tulla.

SÕNN
Seoses Veenuse sisenemisega Jäära ehk Sõnni hingesügavuste ja alateadvuse märki algab sinu jaoks periood, mil su alateadvus ja hingesügavused sinu elu rohkem mõjutavad. Positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline, näed tervikut ja paned tähele peeneid seoseid eri asjade ja nähtuste vahel. Võimalik, et tunned vajadust aktiivsest sebimisest veidi eemale tõmbuda ja nautida vaikust ning rahu. Omaette olles võib sind tabada tõeline valgustumise hetk — nii mõnigi probleem võib ootamatult kaotada oma aktuaalsuse. Samas võib Veenuse ja Uraani ühendus tekitada sinus kiusatuse salasuhte loomiseks. Sulle meeldivad nüüd varjatud ja peidetud asjad just partnerluse teemas. Otsid armastusest uusi mõõtmeid ja dimensioone.

KAKSIKUD
Nädal seondub eelkõige informatsiooni ja teadmistega. Laiemas mõttes ka teadmiste ja oskustega ning nende oskuste kasutamisega. Info, mis nüüd sinuni jõuab, võib olla kas kasulik või lihtsalt esteetiliselt nauditav ja inspireeriv. Halval juhul ka tüütav ja väsitav. Samas — kui sul on vähegi annet kirjutamise või joonistamise peale, püüa midagi paberile panna — tulemus võib üllatada sind ennastki! Ent juhul, kui sul on lobamokkadest sõbrannasid, ei anna nad sulle rahu — ole valmis kuulama nende lõputuid heietusi koogiretseptidest kuni läheneva apokalüpsiseni välja.
Nädal sobib suurepäraselt sõpruseks ja suhete loomiseks ühiste huvide ja ideaalide alusel. Kuid armuhetked võivad kannatada liigse mõistuspärasuse tõttu. Sul on raske lihtsalt olla ja nautida, kuna mõtted segavad vahele.

VÄHK
Veenuse jõudmine Jäära ehk Vähi jaoks 10. solaarmärki (karjäär, ühiskondlik positsioon, maine, prestiiž, sotsiaalne väljund) muudab nüüd kõik sotsiaalsed ja tööalased suhted mõnusamaks ja ladusamaks. Suudad nüüd märksa tõhusamalt kasutada oma naiselikke võlusid ja isiklikku sarmi ühiskondlikes ettevõtmistes. Palju aitavad sind ka kasulikud sidemed ja tutvused. Nädal soosib ootamatuid ja põnevaid eksprompt-kohtumisi seoses töö- ja äriasjadega. Ootamatud olukorrad töötavad nüüd sotsiaalses plaanis sinu kasuks ning näitavad sind heas mõttes intrigeerivas valguses.
Teisipäevase täiskuu mõjul võid eriti esmaspäeval ja teisipäeval olla tujukas või tujutu või kannatada liigse unisuse või hoopis unetuse all.