Neid kõiki viite tähemärki iseloomustab see, et nad suudavad enda eest füüsilisel ja vaimsel tasandil alati hästi hoolt kanda. Nad magavad piisavalt palju, joovad normaalse koguse vett ning ei unusta kunagi trennis käia. Ehkki igapäevaelus on neil samad raskused, mis teistelgi inimestel, siis tugeva enesekontrolli tõttu saavad nad nendega paremini hakakama, kui ülejäänud tähemärgid.
Kes need õnnelikud siis on?

1. Vähk

Vähi tähtkujust inimesed näitavad oma terviklikkust teiste inimeste kuulamisega ning reaalse kaasamõtlemisega. Nad ususvad hingesugulusse ja eelistavad sügavaid vestlusi. Neid päriselt huvitab, mida teine inimene mõtleb ning nad soovivad tema mõtetest osa saada ja alati aidata, kui võimalik. Nad praktiseerivad pidevalt oma tähelepanelikkust.

2. Kaljukits

Kaljukitsed mõtlevad alati teiste inimeste peale ning tihti seavad nende vajadused enda omadest ette. Nad ei suudaks taluda, kui teeksid kasõvi kogemata kellelegi liiga ning nad proovivad olla pahatahtlikkuse vastandid. Nad järgivad oma moraale ja mõtteid ning ei lase teistel endale pähe istuda, ehkki kuulavad alati teisi ära.

3. Lõvi

Lõvi tähtkujust inimesi ei kuule kunagi vingumas, ka siis kui neil on meeletult palju tööd, väikesed lapsed ning regulaarne jõusaal sinna otsa. Neil on kõrge enesehinnang ja nad ei lase end kõigutada pisiasjadest, sest nad usuvad endasse ja oma võimekusse kõigega hakkama saada. Lõvid oskavad ideaalselt enda eest hoolt kanda, seda nii füüsilises kui vaimses mõttes.

4. Kalad

Kalad on hingelt väga puhtad ning see muudab nad terviklikuks. Nad armastavad teha siiraid komplimente, sest usuvad armastuse jagamisse, ja hoolivad väga end ümbritsevatest inimestest. Enamik Kalade tähtkujust inimesed on lahked, hoolivad ja isetud.

5. Kaksikud

Kaksikud ei karda kunagi oma mõtteid ja tundeid terve maailmaga jagada. Tihti räägivad inimesed Kaksikute tähemärgist kui lõhestunud isiksusest, mis võib mingil määral tõsi olla, kuid oma uskumustes need kaks poolt ühenduvad ja moodustavad ideaalse terviku.

Allikas: YourTango