Lahkumineku periood on keeruline ja tekitab segaseid tundeid. Inimesed kipuvad teistest eemale tõmbuma ja vajavad piisavalt aega üksinda olemiseks. Tihti suudetakse mõnest uuest suhtest mõelda alles peale mitut kuud üksinda olemist. Kuid on mõned tähemärgid, kes on täiesti vastupidise mõttemaailma ja tegutsemismustriga — nad tahaksid kohe pea ees uude suhtesse söösta. Kas nad saavadki nii kiiresti eelmisest suhtest üle või on neil tõsiseid raskusi üksinda hakkama saamisega?

Jäär

Jäär armub esimesest silmapilgust. Ta tunneb tugevat tõmmet vastassoo esindaja atraktiivsuse suhtes ja ei näe mõtet neid tundeid alla suruda. Miks lasta tõelisel armastusel oodata? Seepärast ei ole Jääral probleem kohe peale purunenud suhet juba järgmisel päeval uue pilguga ringi vaadata ja huvipakkuvatele inimestele silm peale panna.

Kaksikud

Kaksikud tüdinevad rutiinist ja tavalisest argipäevast kiiresti ära. Nad vajavad oma ellu kogu aeg põnevust ja uusi väljakutseid, mistõttu ka nende suhted ei püsi väga kaua. Kuid neil ei ole sellest midagi, saabki uue väljakutse vastu võtta. Neil ei näi küllalt saavat uue armumise tundest ja nad tahavad seda pidevalt uuesti kogeda.

Kaalud

Kaalud lihtsalt armastavad suhtes olemist. Kui on üks tähemärk, kes tahaks päevast päeva ninapidi kellegagi koos olla, on selleks Kaalud. Nad ei armasta ainult armastussuhtes olemist. Kaalude jaoks on äärmiselt olulisel kohal ka suhted pere ja sõpradega. Nad on terve elu oma hingesugulase otsingul ja kui üks suhe ei toimi, otsivad nad kiiresti asenduse, et ainult mitte üksinda jääda.

Kalad

Kalade tähemärk ei kannata valu. Nad usuvad, et armastus lahendab kõik probleemid. Nende sees on palju armastust ja emotsioone, mida nad tahavad iga hinna eest jagada. Seetõttu ei muutu nad peale pidevaid lahkuminekuid tuimaks, vaid annavad uuele inimesele alati puhta võimaluse end tõestada. Ükskõik kui palju Kalad haiget ka ei saaks, on nad alati valmis uueks alguseks ja armumise tundeks.

Allikas: Elite Daily