JÄÄR

Jäär on väga iseseisev märk ega kannata, kui keegi teda “aheldada” üritab. Jäär on sündinud juht ja on väga hea meelega vallaline — üksikuna on ta vaba tegema kõike, mida hing ihaldab. Täpselt nii, nagu ta ise õigeks peab.

SÕNN

Sõnnile on iseseisvus ja sõltumatus samuti väga olulised. Kuigi nad suudavad alluda mõnevõrra rohkem kui Jäärad, teevad nad seda ikka vahetpidamata vaieldes ega kannata, kui keegi neid õpetama tuleb. Sõnnidele on oluline järjepidevus, nii et kui nad on suhtes, siis nad tahaksidki igavesti suhtesse jääda ning kui nad on vallalised, siis võiks ka see nii jäädagi.

KAKSIKUD

Kaksikud on energilised, impulsiivsed ja rahutud. Neile ei meeldi olla väga tugevalt kellegagi seotud ja neil hakkab kergesti igav — isegi kui suhe on hea ja õnnelik. Üldiselt eelistavad Kaksikud pigem põgusaid- või lausa üheöösuhteid kui enda väga tugevalt sidumist.

VÄHK

Vähkidega on keerulisem lugu. Ühelt poolt nad hindavad oma iseseisvust ja seega ka vallaline olemist, teiselt poolt on nad jällegi üsna sõltuvad isiksused — neil on vaja, et keegi nende eest hoolitseks ja neid emotsionaalselt toetaks. Seega nad võivad küll hetkeks vallaline olemist nautida, aga üldiselt eelistavad nad alati suhtes olemist.

LÕVI

Kuigi lõvid kujutavad ette, et nad on meeletult uhked ja iseseisvad, ei suuda nad üksi olla. Seda kahel põhjusel: esiteks on nad edevad ja vajavad, et keegi neile kogu aeg komplimente teeks, teiseks saavad nad alateadlikult ise ka aru, et keegi peab nende ülbust ohjeldama. Lõvid on väga harva pikemat aega vallalised.

NEITSI

Huvitavate ja keerukate isiksustena lähenevad Neitsid kõigele analüütiliselt ja oskavad endale vallalise elu kasulikkuse ja praktilisuse väga hästi ära põhjendada. Kui nad siiski soovivad kaaslast, otsivad nad igas kandidaadis pidevalt vigu, nii et suhtes on nad ainult juhul, kui keegi tõesti Neitsi ülinõudlikust kadalipust läbi pääseb.

KAALUD

Kaalud armastavad seltskonda. Neile küll meeldib vahel omaette mõtiskleda, aga kui on valida üksinduse või teiste inimeste seltskonna vahel, valivad nad alati viimase. Nad armuvad pidevalt ja on kogu aeg kellegagi suhtes, vahel ka paraku mitme inimesega korraga. Ka vahetavad nad elu jooksul väga palju partnereid.

SKORPION

Skorpionid on ambitsioonikad ja kahtlustavad. Nad eelistavad omaette olemist ja neil on iseendaga nii palju tegemist, et nad isegi ei mõtle selle peale, et kaaslast otsida. On vaja väga palju pingutada, et Skorpioni usaldus võita — aga kui keegi sellega hakkama saab, on Skorpion sellele inimesele alati truu.

AMBUR

Amburitele küll meeldib teiste inimestega koos aega veeta, kuid neile ei meeldi olla seotud. Nad lihtsalt ei suuda elada ilma vabaduse ja spontaansete seiklusteta. Nii et nende puhul on kaks varianti: kas nad leiavad kaaslase, kes nendega kõik hullumeelsused kaasa teevad või jäävadki üksikuks.

KALJUKITS

Kaljukitsed ei usalda teisi inimesi ja on nende suhtes ettevaatlikud. Nad on ka endast väga heal arvamusel ega vaja, et keegi neile kinnitaks, kui imelised nad on — nad ju teavad seda juba ammu. Kaljukitsedele sobib vallalise elu suurepäraselt.

VEEVALAJA

Veevalajad on suhtefoobikud. Nad ei anna oma partnerile endast kunagi kõike — isegi kui nad imetlevad oma kaaslast, hoiavad nad alati mingit distantsi. Nii et Veevalajatel võib küll olla suhe, aga vähemalt elada eelistavad nad omaette.

KALAD

Kalad vajavad suhet kõikidest märkidest kõige rohkem. Vallalise elu ohustab otseselt nende emotsionaalset tervist. Kalade märgi all sündinud inimesed on äärmiselt tundlikud ja neile meeldib ennast haletseda, nii et neil on vaja partnerit, kes neid lohutaks ja motiveeriks — nad lihtsalt ise ei usu endasse piisavalt.

Allikas: The Gloss