JÄÄR
Jäärasid talv ei sega, sest nad oskavat kõikidest teistest aastaaegadest viimast võtta. Talv on neile mõnus aeg väikeseks puhkuseks, et siis jälle tööd rügada, õnne otsida ja unistusi ellu viia.

SÕNN
Sõnnid ei oska kohe uue kliimaga harjuda, mistõttu võib talve algus neid pisut rivist välja lüüa. Kui nad aga talvekülmad omaks võtavad, peavad nad neid palju rahuldavamateks kui näiteks palavaid suvepäevi.

KAKSIKUD
Kaksikud peidavad end talve eest. Külm ja pike aeg muudab neid pessimistlikuks ja nad ei sära neil kuudel nii nagu ülejäänud aastal. Muide, Kaksikud ei naudi ka uusaastapidustusi ja tärkavad õide alles kevade saabudes.

VÄHK
Vähk armastab sohval kallima või miks mitte terve perega kerra tõmbuda, varbad sooja teki alla peita ja kuuma jooki juua. Teda sa juba külma üle kurtmas ei kuule.

LÕVI
Lõvidele meeldivad talvised pidustused, kuid tema südames on esikohal alati kuum päike ja päevitunud kehad. Ka nemad muutuvad talve saabudes pisut morniks. Ehkki nad oskavad ka külmal ajal olukordi nautida, loevad nad sisimas päevi kevadeni.

NEITSI
Tundliku Neitsi jaoks on lühikesed päevad ja päikesevaöguse puudumine koormavad. Neitsid pole kunagi erilised rannaarmastajad olnud, kuid nad hindavad sooja tuult ja päikeselisi päevi.

KALAD
Kalad on õrnad olendid ning ainuüksi mõte külmast paneb na värisema. Nad ootavad kannatamatult oma sünnipäeva, mil talv on juba seljataha jäänud.

KAALUD
Kaalude jaoks on talv liiga pikk ja uimane, ega sobi kokku nende aktiivse loomusega. Õigupoolest hakkavad nad talve tuleku üle kurtma juba hilissuvel.

VEEVALAJA
Nii nagu Kaalud, mõtleb ka Veevalaja suve lõpupoolel hirmuga pimedatele päevadele ja miinuskraadidele. Ehkki nad oskavad hinnata auravaid jooke ja armastavad jõule, ei jõua nad ära oodata, et saaks juba talveriided ära panna.

SKORPION

Skorpionit lummab pimedus ja talvel tekkiv seletamatu nukrustunne. Müstiline Skorpion tunneb end hämaras alati kindlamini kui päevavalguses — üks tema suurimaid hirme on ju see, keegi näeb teda läbi ja avastab ta haavatavad küljed.

AMBUR
Amburid on suured planeerijad ja nad veedavad terve talve uueks aastaks plaane tehes. Nad näevad talvekuid võimalusena kõike otsast alata. Mis külma puutub, siis ka see ei heiduta Amburit — mõnusad talveriided on ühed ta lemmikutest.

KALJUKITS
Kaljukits armastab seiklusi. Suvised bikiinid ja kleidikesed kappi ning suusavarustus välja! Kaljukitsed armastavad talisporti ja kõike muud talvega kaasnevat. See on nende aastaaeg! Õigupoolest on iga aastaaeg Kaljukitsele loodud — ta oskab kõiges midagi head leida.

Allikas: ivillage.co.uk