Veevalaja

Veevalajale ei meeldi tunded, talle meeldib loogika ja ta näitab seda välja igal sammul. Kui sa soovid enda ellu inimest, kes sulle igapäevaselt armastust väljendaks ja ütleks sulle tihti, kui väga ta sind jumaldab, siis Veevalaja on selleks ikka täiesti vale inimene. Empaatia ei ole tema tugevus.

Jäär

Jäära tähtkujust inimesed räägivad enne, kui mõtlevad, mistõttu on väga suur tõenäosus, et nad teevad sind oma sõnadega maatasa. Voodielus on nad küll väga kirglikud ega hoia end iialgi tagasi, aga neil on oskus teisele inimesele kohutavalt haiget teha. Kui sa otsid rahulikku ja turvalist elu, siis ära Jäära poole vaata.

Kaksikud

Kaksikute sodiaagimärgist inimesed on täiesti halastamatud. Nad on küll väga intelligentsed, aga samas emotsioonitud. Nad võivad vabalt oma kallile inimesele halvasti öelda, tundmata seejuures, et nad oleksid ise midagi valesti teinud. Tunded jätavad neid külmaks ja nad ei ole erilised suhteinimesed.

Ambur

Amburid ei ole head suhtekaaslased, nad on head suhtelõpetajad. Ambur ei talu mõtet sellest, et nüüd ta ongi ühe inimesega elu lõpuni seotud, mistõttu tundub palju parema ideena põgenemine. Nii kiiresti kui võimalik. Nad on väga enesekesksed inimesed ja keegi teine eriti sellele pildile ei mahu.

Allikas: Elite Daily