Jäär

Jäär on väga kirglik ja tundeline. Kõige rohkem erutab Jäära tähtkujust inimesi see, kui vahekorra ajal neile sügavalt silma vaadata, juustest õrnalt tõmmata ja kaelast kergelt näksata. Nad tahavad näha vahetut emotsiooni, mis peegeldab nende kaaslase silmadest.

Sõnn

Sõnni tähtkujust inimesed erutuvad väga kiiresti, kui pöörata tähelepanu nende kõrvadele ja kaelale. Laku, näksa, paita — kõik on lubatud ja Sõnn ei suuda vahekorda astumist enam ära oodata.

Kaksikud

Kaksikud armastavad väga rääkida ja nad tahavad olla kindlad, et sa ikka pöörad nende jutule tähelepanu. Lase tal eelmängu ajal ennast tühjaks rääkida, võta tal käest kinni ja silita õrnalt ta käsivart. See ajab ta erutusest hulluks.

Vähk

Vähk on üliemotsionaalne ja vajab kaisutamist. Teda erutab väga, kui kaaslane haarab ta oma rinnale ja põimib jalad ümber tema. Natuke armsat kaisus olemist ja kallistamist ning Vähk on valmis viima sind seksuaalsele paradiisisaarele.

Lõvi

Lõvi lihtsalt jumaldab seljamassaaži. Loo romantiline õhkkond, tee tuba hämaraks, pane küünlad põlema ja palu Lõvil heita kõhuli. Hellita teda imelise seljamassaažiga ja ta on valmis andma sulle endast kõik.

Neitsi

Mitte miski ei aja Neitsi tähtkujust inimest rohkem kiima, kui kuumad ja vallatud suudlused puusale. Alusta ta jalgade suudlemisest, liigu vaikselt ülespoole ja keskendu täielikult Neitsi puusadele. Sa ei kahetse seda.

Kaalud

Kaalud jumaldavad väikest laksu tagumikule. Alusta väikese massaažiga ja lisa siis vunki juurde. Samuti ei ütle nad ära koerapoosist. Nad on uhked oma tagumiku üle ja nad ei karda seda välja näidata.

Skorpion

Skorpion armastab üle kõige suurepärast oraalseksi. Kui sa suudad talle seda pakkuda, ei jäta ta sulle tasumata. Ta on saladuslik ja kui sa temaga imeliselt käitud, võid sa vastutasuks saada oma elu kõige fantastilisema seksikogemuse.

Ambur

Ambur tahab teada, et teda on märgatud ja et tema soovidest ollakse teadlik. Alusta tema hellitamisega varakult — perekondlikul õhtusöögil olles pigista õrnal tema jalga ja naerata talle tähendusrikkalt. Ta ei suuda enam oma söögile keskenduda ja mõtleb ainult eesootavale õhtule sinuga.

Kaljukits

Kuna Kaljukits on tõeline tööloom, on tema tähelepanu püüdmiseks vaja enamat kui lihtsalt musi põsele. Kõdita teda õrnalt näiteks põlve tagant, see on piisavalt ootamatu koht, et ta lõpuks oma tähelepanu sulle annaks.

Veevalaja

Veevalaja eelistab olla palju üksi ja ta ei taha väga rääkida oma seksuaalsetest vajadustest, sest siis tunneb ta ennast liiga haavatavana. Kui sa tahad talle lähedale pääseda, lamage koos voodil, lase tal rääkida oma päevast ja mudi õrnalt ta jalgu. Siis ta näeb, et saab sind usaldada.

Kalad

Kalade tähtkujust inimestel on täielik jalafetiš. Kõik, mis seondub jalgadega, erutab neid meeletult. Sa võid näksata teda varbast ja ta on täielikult hullumas. Tee talle jalamassaaži ja ta on üleni sinu oma.

Allikas: Cosmopolitan