Vähk

Vähi tähtkujust inimesed on üliemotsionaalsed ja neil on palju armastust, mida jagada. Kuid mitte see ei muuda neid nii atraktiivseks, vaid see, et nad on nii kirglikud. Nad armastavad kirglikult ja teevad endale meeldivaid tegevusi suure kirega — kuid kõige entusiastlikumad on nad linade vahel. Voodielus on Vähk lausa ületamatu vastane.

Skorpion

Skorpionid on muidu üsna intensiivsed ja see võib vahel inimesi ärritada, kes selle tähtkujuga ei klapi. Kuid Skorpionid on äärmiselt lojaalsed, mis mõjub inimestele kütkestavalt. Skorpioni tähtkujust inimene ei kaldu petma, ta pühendub täielikult oma suhtekaaslasele, kes võib ennast temaga koos olles kindlalt tunda.

Kaalud

Kaalud tahavad teha alati kõik selleks, et teistel nende ümber oleks hea. Samuti otsivad nad tasakaalu oma eraelus. Nad võivad peale vaadates tunduda malbed ja korralikud, kuid just voodis muutub nende pealtnäha arg iseloom metsikuks. Voodis on Kaalud heas mõttes täielikud elajad. Ükski Kaalude voodipartner ei jää rahuldamatuks.

Kalad

Kalade tähtkujust inimene on tohutult hooliv. Ta tunnetab oma ümber olevaid inimesi, eelkõige oma partnerit, niivõrd hästi, et mõistab tema vajadusi juba siis, kui partner pole nendes isegi täiesti selgusele jõudnud. Kalade tähtkujust inimene on sensuaalne ja proovib alati oma kaaslase vajadusi rahuldada. Ta tahab, et temaga koos olev inimene oleks õnnelik.

Jäär

Jäär on teada-tuntud rööprähkleja ja ei jäta kunagi midagi pooleli, millega on alustanud. Ta pingutab iga päev, et anda endast iga tegevusega maksimum. Kuna ta on juba päeval argiste tegevustega nii toimekas, siis öösiti on ta voodis tõeline loom. Ta ei lepi millegi muuga, kui ainult parimaga.

Allikas: Awarenessact