Jäär

Jäära tähtkujust inimestel läheb elus hästi, sest nad vaimustuvad uutest väljakutsetest ja nad siiralt tahavad proovida uusi tegevusi. Nad haaravad kinni igast õppimisvõimalusest. Igaüks meist tahaks tunda sellist motivatsioonisööstu, mis läbistab Jäära mõtteid igapäevaselt.

Ambur

Ambur ei kannata niisama istumist. Ta teeb kõik ära, mis vaja, ja ta teeb seda suure rõõmuga. Nad ei karda küsida abi, kui nad midagi ei oska, nad seavad endale uusi eesmärke ja püüdlevad nende poole nii kaua, kuni nad need saavutavad.

Veevalaja

Veevalaja tähtkujust inimesed on suurepärased õpetajad. Kui nad näevad abivajajat, on nad esimesena kohal, et ulatada abikäsi. Nii vaimses kui füüsilises mõttes. Samuti ei karda Veevalaja ise abi küsida, sest ta teab, et see ei ole märk nõrkusest, vaid see on võimalus õppimiseks.

Lõvi

Lõvi sodiaagimärgist inimene on suurepärane juht, ja ta teab seda. Kuid see tõdemus ei muuda teda ülbeks, vaid innustab teda olema veelgi parem. Kui Lõvi teeb mõne vea, tunnistab ta seda kohe ja vabandab inimeste ees, keda see mõjutas. Temast võiks iga inimene eeskuju võtta.

Skorpion

Skorpioni tähtkujust inimene on enesekindel, fokusseeritud oma unistuste püüdmisele ja ta tahab olla parim. Ta ei karda liikuda oma eesmärgi täitmise poole, ükskõik kui käänuline see tee, mis sinna viib, ka ei oleks. Ta teab, et lõpuks on see kõik vaeva väärt.

Kaljukits

Kaljukits on samuti hea juht, nagu Lõvigi. Ta suudab alati oma kaaslasi motiveerida, ja see annab ka talle endale motivatsiooni olla parim. Ta on enesekindel, abivalmis ega kõhkle oma soovides kunagi. Ta teab, mida ta tahab. Tema rõõmus olek muudab ka tema ümber olevad inimesed rõõmsaks.

Allikas: YourTango