Sõnn

Kui on üks tähemärk, kes hindab stabiilsust, on selleks Sõnn. Kuna Sõnn on maaelement, siis ta eeldab, et kui ta kingib sulle terve maailma, siis sa vähemalt kavatsed selles maailmas eksisteerida.

Sõnnile küll ei meeldi eriti olukorrad, kus asjad lähevad keeruliseks, aga ta siiski ei lahku oma kalli inimese kõrvalt. Sõnn armastab tõesti üle kõige stabiilsust ja turvalisust, mis muudab tema kui isiksuse väga lojaalseks.

Kui oled Sõnniga suhtes, ära lase teda käest, sest ka tema on nõus suhte nimel vaeva nägema.

Skorpion

Skorpion on aus ja ustav ning eeldab oma partnerilt täpselt sama ja mitte kübetki vähemat. Kuna nad hindavad ausust nii väga, on kahjuks väga lihtne neile pettumust valmistada.

Sel hetkel, kui nad tunnevad, et neid on kasvõi natukenegi reedetud, hakkab kõik allamäge minema. Skorpion on sisimas ülitundlik, aga samal ajal muudab see ta väga kirglikuks ja heaks suhtekaaslaseks. Loomulikult juhul, kui kallim ei saada välja ühtegi signaali, et tahaks oma Skorpionit petta.

Kaljukits

Kui Kaljukits otsustab lõpuks suhtesse minna, võtab ta pühendumist oma kallimale väga tõsiselt, ilma igasuguse hinnaalanduseta. Aeg on Kaljukitsele väga väärtuslik ja kui ta otsustab oma aega sulle kinkida, oled sa õnnega koos.

Kuid Kaljukitsest inimesed on karjäärile pühendunud, ehk kui ta kavatseb kogu oma ülejäänud aja sulle pühendada, siis tead, et sa oled see üks ja ainus eriline inimene.

Kui sa aga otsustad nalja heita ja mitte suhet tõsiselt võtta, on sellel karmid tagajärjed, sest sellist nalja see sodiaagmärk ei mõista.

Allikas: Bundle