Pidusid korraldada ja pidudel käia on tore. Tihtipeale aga mõni pidu ebaõnnestub just seltskonna pärast. Kuidagi ei suudeta rahvamassi käima tõmmata ja inimestel hakkab tekkima palju vabandusi, miks just nüüd on õige aeg koju minna. Et seda vältida, proovi pidu planeerides kindel olla, et need neli tähemärki on kutsutud. Nad ei ole mitte ainult suurepärased suhtlejad, vaid lausa pulbitsevad energiast, mis on peo üks vaieldamatult vajalik komponent.

Kaksikud (21. mai — 21. juuni)

Ulakad Kaksikud on täielikud peohinged. Neil tuleb alati huvitavaid mõtteid, mis võivad esimesel silmapilgul tunduda pöörased ja veidrad, kuid neil õnnestub alati inimesed nende ideedega kaasa tõmmata. Kaksikud on ka ise hulludele mõtetele avatud ja nendega ei hakka iial igav. Kaksikud ei kritiseeri ei enda ega teiste tegevust. See omadus tuleb peol kasuks.

Lõvi (23. juuli — 23. august)

Lõvi tähtkujust inimesed elavad niimoodi, nagu terve elu oleks üks suur pidu. Nad suudavad leida lõbusa lahenduse igavas olukorras ja kõigi meeleolu üleval hoida. Tänu nende ekstravertsusele ja nupukusele on iga pidu rikastatud ka kerge draamaga. Kui Lõvi tähtkujust inimene on peol, ei pea iial muretsema igavuse pärast.

Ambur (22. november — 22. detsember)

Ambur on õige inimene, kellele helistada, kui pidu on ootamas. Tema pöörasus ja hulljulgus ei jäta kedagi külmaks. Avastad peol olles järsku, et kõik inimesed plaanivad riietega ujuma minna? Tõenäoliselt on eestvedajaks olnud Ambur. Lisaks pöörasusele on Ambur parima huumorimeelega ja suudab peolised pisarateni naerma ajada.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Veevalaja tähtkujust inimene on parim suhtleja. Tal ei ole probleem saada kõikide erinevate inimestega peol jutule. Ta suudab kokku koguda kõik vaiksemad inimesed ja panna nad omavahel suhtlema. Ta on peohing selle sõna kõige otsesemas mõttes. Veevalaja ekstravertsus ja sõbralikkus ei jäta kedagi külmaks. Ta suudab leida igalt peolt uusi sõpru ja tuttavaid.

Allikas: Elite Daily