JÄÄR

Ole valmis üllatusteks! Kõik, mis sinu romantilises suhtemaailmas toimub, võtab ette uskumatu pöörde. Kui su kaaslane ilmub koju, siis vaata hoolikalt tema silmi — kas need on ikka siirad? Kui sul kallimat ei ole, siis tasub kindlasti täna öösel linna peale pittu minna. Võid oma saatusekaaslast kohata!

SÕNN

Täna öösel sa ei maga. Verekuu paneb sind sõrgu trampima ning oled tavalisest palju rohkem kõige peale ärritunud. Seega peaksid ilmselt aega omaette veetma, vastasel juhul kisud üles asjatuid tülisid lähedaste ja kolleegidega.

KAKSIKUD

On aeg muudatusteks ja pooleliolevate asjade lõpetamiseks. Selleks ajaks, kui kuu taevas punama hakkab, peaksid sina oma toimetustega ammu lõpetanud olema. Vastasel juhul tabab sind järgneva poole aasta jooksul halb õnn nii koduses kui töises elus. Ole ettevaatlik!

VÄHK

Sinule toob punane täiskuu majja armastust ja rahulolu. Kallim ei suuda sinult silmi eemale saada, salajane austaja saadab tööle armastuskirjadega kaunistatud lillesülemeid. Sina katsu kõige selle juures pea selge hoida ja mitte kiusatusse langeda!

LÕVI

Kõik Lõvid peaksid täna iseloomulikust bravuuritsemisest hoiduma, see toob ainult paksu pahandust. Suhtlemine jäägu pealiskaudseks ja lihtsaks, midgai ei tohiks liigselt analüüsida. Tänaval tasub käia silmad lahti ja prillid peas — oht õnnetusteks!

NEITSI

Armukadedus ei too head, lõpeta! Samuti peaksid ise hoiduma olukordadest, millega oma partneris või sõprades kadedust välja tuua proovid. Märksõnaks olgu sõbralikkus ja rõõmsus, viha ja salatsemine tuleks tänasest eemal hoida. Võta ühendust tuttava või pereliikmega, kellega sa ammu suhelnud ei ole.

KAALUD

Kõik keerleb ümber raha ja võimu. Sa ei suuda rahumeelselt kodus paigal istuda, tahad tegutseda ja kõigile silma paista. Täna peaksid kindlasti ostma lotopileti, tähed näitavad, et sinuni saab suur ja ootamatu rahaline võit.

SKORPION

Himur Skorpion ei suuda tänasel ööl oma kallimast käsi eemale hoida. Kire jagamine tundub ainus variant, mille abil oma tormist hinge maha rahustada. Tänasel ööl on soodne aeg ka laste tegemiseks — järglased tuleksid tugevad ning targad.

AMBUR

Amburil on ees raske päev ja öö. Verekuu saabumine mõjub hävitavalt igasugustele loomeprotsessidele. Tundub nagu igal tegevusel seisaks ees kõrge sein, millest läbi murda on võimatu. Lootust annab teadmine, et homme on juba parem!

KALJUKITS

Ootamatult on su tervis halvenenud. Eemale tuleks hoida kõiksugustest apteegiravimitest ning keskenduma peaks loodusravile. Ka on suhted sõprade ja lähedastega muutunud jahedamaks, need tuleks kiiremas korras üles soojendada. Vastasel juhul on seis jäädav.

VEEVALAJA

Nii nagu igal täiskuul, on sul täna probleeme oma suuvärgi kontrollimisega. Verekuu muudab olukorra veel hullemaks. Ole oma väljaütlemiste ja arvamuste jagamise suhtes kindlasti ettevaatlik — asjad, mis sinule ei tundu solvanguna, võivad teiste jaoks tõeliselt valusad olla.

KALAD

Kalad tunnevad täna endas elujõudu ja teotahet. Kui selle tundega aga midagi korda ei saadeta, siis tabab neid järgmisel nädalal suur motivatsioonipuudus. Punane verekuu annab energiat, mis kindlasti ära kasutada tuleb.

Loe veel: