LÕVI
Lõvis asuv täiskuu muudab sind esmaspäeva pealelõunast kolmapäeva õhtuni eriti temperamentseks ja sarmikaks. Sa mõjud meestele magneedina – siiski ei sobi su seltskond mitte kõigile mehepoegadele, vaid ainult nendele, kes ei löö kartma su kohati ülepaisutatud reaktsioone.
Laiemas plaanis on algava nädala märksõnadeks avardumine, laienemine, võimalused, uued teadmised ja oskused. Parim nädal neile, kes peavad õppima uusi asju, omandama uusi teadmisi. Samuti neile, kes on parajasti reisil või kavatsevad sellega lähipäevil algust teha. Nende märksõnadega on omakorda seotud romantika ja armastuse liin – võimalik on romaan või seiklus välismaal, läbi interneti või seoses mingite õpingute või kursustega.

NEITSI
Juhul, kui sul on mingeid saladusi, mida sa kiivalt teiste eest varjad, võivad need nüüd avalikuks tulla. See on siiski väheusutav – pigem sa ise tunnistad endale seda, mida ehk oled endagi eest salanud. Halval juhul on võimalikud intriigid või reetmisele sarnased olukorrad. Positiivsel juhul aga koged võimast inspiratsioonilainet.
Täiskuu mõjul võid nädala esimeses pooles, eriti aga esmaspäeval, teisipäeval ja osaliselt ka kolmapäeval, olla tujukas ja rahutu. Ka füüsilises plaanis võid olla ülitundlik ning väiksemgi ebameeldiv aisting kehas tundub sulle kohe haigusena.
Teisel tasandil soosib nädal positiivseid muutusi suhetes või siis suhteid, mis on tavatud ja samas ka sügavad. Suhe, mis nüüd tekib, võib sind oluliselt muuta. Seksis võid kogeda uusi dimensioone.

KAALUD
Veenus Jääras ja ühenduses Uraaniga – selline seis tõotab Kaalude jaoks ootamatuid kohtumisi, üllatusi või ettenägematuid käike partnerite poolt. Kõikides suhetes on nüüd rohkem uudsust, värskust, põnevust, huvitatust. Nüüd on õige aeg käiku lasta oma fantaasia ja võtta koos kallimaga ette midagi tõeliselt ekstreemset ja vaimu värskendavat!
On aeg kuulutada rutiinile sõda!
Lisaks kõigele oled ka äärmiselt loov, mänguline ja entusiastlik ning suudad inimesed endaga kaasa tõmmata. Täiskuu mõjul võid nädala alguses siiski veidi üle mängida ning käituda ülemäära teatraalselt.
Marsi asend viitab võimalikule ülitundlikkusele keskkonna ja ilmastiku suhtes.

SKORPION
Teisipäevane täiskuu kulmineerub Skorpioni jaoks kõige kõrgemas punktis – Lõvis. Seega võid just nädala esimeses pooles tunda vajadust läbimurde või selguse saavutamiseks. Paljud su tööasjad ja muud ühiskondlikud ettevõtmised võivad jõuda olulisse faasi või murdepunkti. Saad kas kiita või laita – sõltub su eelnevatest valikutest ja tegudest.
Veenuse soodne ja meelierutav asend su argirutiini ja tavatöö sektoris näitab seda, et nüüd on võimalik end just rutiinses tegevuses rutiinivabalt tunda. Leiad ka lihtsas igapäevases tegevuses väikesi rõõme ja võid mõnes pisiasjas näha enda jaoks olulist märguannet.
Alates neljapäevast on soositud meeldivad suhteid töökaaslastega – kolleeg võib aidata või lihtsalt inspireerida.