JÄÄR

Sügisel lõppeb midagi. Saab läbi. Finito. Sellega kaasneb ka vanade, kindlana tundunud arusaamade või olukordade purunemine ja ees on ebakindel teeleminek, kuhu astute suurte kahtlustega, kuid kui käsi rüppe ei lase, siis te tõestate oma tublidust, lahkute vanalt astmelt, et tõusta aste edasi. Ja võite jõulude ajal rahulikult võtta.

SÕNN

Sügisel teil igav ei hakka. Tuttavad seinad lagunevad, kui lööte selja tagant ukse pauguga kinni, et asuda teele. Teekond on murranguline. Tunnete, kuidas värsket energiat tulvab teie ellu, kui olete julgenud astuda sammu ja lammutanud vanad struktuurid

KAKSIKUD

Sügis on teile kokkuvõtete aeg, millal on teil aega otsida vastust küsimusele "Kes te olete ja mida te tegelikult tahate?". Pimedad sügisõhtud võivad küll tekitada tuska või püüate seda kõike matta kuumadesse ja erutavatesse seiklustesse. See pole halb. Kuid piiri võiks pidada. Sest muidu võite maha magada väärtuslikud impulsid ja eheda toetuse, mida pakuvad teie lähedased. Siis on pettumine kerge tulema, kui märkate viimaks, et teid sooviti aidata.

VÄHK

Sellel sügisel on teil võimalus leida oma koht Maailmas. Te tegelete enda jaoks õige asjaga ja tunnete, et olete KOHALE jõudnud. Olge siis tänulik nii iseendale kui ka neile, kellega te seda Kohta jagate. Olge suuremeelne ja südamlik. Olge julge ja liikuv. Siis pole teil vaja peljata, et elu jääb seisma.