JÄÄR

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et ei taha tõsist suhet.

Armumine sulle iseenesest probleeme ei tekita, liblikad kõhus ja mõnus värin kehas kallimale mõteldes ongi see, mida sa vajad. Sulle meeldib see tunne, kus sa enam midagi ei kontrolli ja saad midagi uut proovida. Aga sa tüdined ruttu ja ei talu rutiini.

Sulle meeldib jahtida ja uute asjade järel tormata, kogu aeg olla liikumises ja tegevuses, sa tahad muutusi, uusi tuuli, värskust… Ja pikk suhe ei saa garanteerida sulle kõike seda.

SÕNN

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et ei talu ühtegi eksimust.
Sinu tunded on sügavad ja see teeb sulle au. Sa oled ideaalne elukaaslane, sa oled arukas, hea, armastusväärne. Aga sinu tunnete sügavus võib olla liiga tugev.

Sa ei oska andestada, sa ei taha olla mõistev ega paindlik.

KAKSIKUD

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et sa isegi ei tea, mida sa tahad.

Sa ise ka ei tea täpselt, mida sa oma suhtelt tahad ja mida sa oma elult tahad. Ja tihti ootad sa, et see oleks su kaaslane, kes kõik otsused sinu eest vastu võtab. Sa tahad, et ta mõistaks seda, mida sina suhtelt ootad ja millist elu sa elada tahad.

Aga selle asemel, et oodata oma kaaslaselt toetust, katsu mõista, kes sa oled, muidu sõltud sa lõpuks täiesti temast.

VÄHK

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et püüad talle öelda, mida ta tundma peab.

Sinu intuitsioon ja oskus inimeste südameid lugeda võivad sulle kasu tuua, aga samuti ka kahju. Väga tihti katsud sa omaenda tundeid üle kanda oma kaaslasele.

Või siis üritad sa talle öelda lausa, mida ta tundma peab (sinu järgi) selle asemel, et lihtsalt kuulata ja enesele meelde tuletada, et tal on enda tunded, mis ei pea sarnanema sinu tunnetega.

LÕVI

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et tahad kontrollida seda, mida kontrollida ei saa.

Sul on harjumuseks ohje oma käes hoida ja saata suuri asju korda alustades mitte millestki. Aga sa ei ole ikka mõistnud, kuidas seda oskust ära kasutada, kui asi puudutab su armuelu.

Sa ei suuda mõista, et armastus on midagi, mida ei saa kontrollida või sellega manipuleerida, ja isegi, kui sa väga palju pingutad oma suhte nimel, hirmutad sa oma kaaslast katsudes kontrollida iga viimastki pisiasja teie suhtes, selle asemel, et lihtsalt lasta oma kaaslasel hingata.

NEITSI

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et kõigepealt hirmutab armastus sind ennast.

Niipea, kui sa tunned end õnnelikuna suhtes, hakkab su pea tööle, et leida tuhat põhjust selleks, miks see suhe ei saa toimida ja miks sa peaksid kõik kohe sinnapaika jätma. Ja isegi, kui su kaaslane teeb kõik, et sind aidata ja toetada, võib see olla tema jaoks liiga raske jääda sinu kõrvale, kui sa teed kõik, et teda eemale ajada ja teie suhet purustada.

Sa hirmutad kõigepealt iseennast niikaua, kuni su kaaslane näeb, et pole muud valikut, kui minema minna.

KAALUD

Sa hirmutad oma tõelist armastust jättes mulje, nagu oleksid kõik teised tema rivaalid.

Selles pole midagi halba, kui sul on tuhat sõpra ja tuttavat ümber koguaeg, see on osa sinust. Aga su kaaslasele võib see raskeks muutuda, kui ta peab pidevalt sinu tähelepanu pärast võitlema ja vaeva nägema, et oma kohta sinu elus leida.

SKORPION

Sa hirmutad oma tõelist armastust üritades omaenda õnne ise rikkuda.

Sa ei suuda ise ka uskuda, et sul on õigus õnnelik olla kellegiga. Ja selle asemel, et lihtsalt maha istuda ja käesolevat hetke nautida, hakkad sa armukadedust tundma, kahtlema kõiges ja muretsema liiga palju mõteldes selle peale, kas suhe jääb kestma või mitte.

AMBUR

Sa hirmutad oma tõelist armastust oma liigse passiivsusega.

Muretus ja optimism on ühed sinu parimatest iseloomuomadustest. Aga kui sa juba oled suhtes, siis võivad need omadused mõjuda laastavalt sel määral, et su suhe lõppeb ilma kire ja armastuseta.

Sinu kaaslane hakkab lõpuks hirmu tundma olles kogu aeg üksi ja sellepärast eelistab ta kaduda.

KALJUKITS

Sa hirmutad oma tõelist armastust kujutades enesele hullemat ette.

Sa oled nii hõivatud igapäevase eluga, see on hea su karjäärile ja eesmärkidele, mis sa enesele seadnud oled. Kui aga asi puudutab armastust, siis su saatuslik hoiak võib mõjuda mürgiselt su suhtele, su kaaslasel võib olla isegi raskusi üritamisega.

VEEVALAJA

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et katsud end kaitsta selle asemel, et teisele end avada.

Sinu enesekaitse instinkt tekitabki takistusi su suhtes. Minevikus oled sa haiget saanud ja isegi, kui sa suudad iseenda vastu ausaks jääda, kaasa arvatud valu suhtes, mida sa läbi elasid, ei oska sa oma südant enam uuesti avada.

Sa tunned end palju kindlamana ja turvalisemana, kui jääd sõltumatuks ja eemalolevaks isegi, kui pikema ajaliselt teeb see sulle rohkem haiget, sulle endale ja teisele inimesele veelgi rohkem.

KALAD

Sa hirmutad oma tõelist armastust sellega, et ootad, et probleemid ise lahenevad, selle asemel, et neid lahendada.

Sulle ei valmista mingit probleemi uusi suhteid luua, su headus ja kaastunne teiste vastu tõmbavad alati teisi inimesi sinu poole. Kui aga suhe muutub tõsisemaks ja te hakkate teineteist paremini tundma õppima, on sul kalduvus olla liiga idealistlik tõeliste probleemide ees.

Tihti ei vaevu sa muretsema, vaid eelistad hoiad pead pilvedes selle asemel, et alla tulla sealt ülevalt ja võidelda kõikides suhetes ette tulevate probleemidega.

Allikas: Kodused Lood