Astroloogilised ennustused lubavad vähemalt kolmele tähemärgile enne aasta lõppu rahaasjades suuri ja positiivseid muutusi. Ent ei maksa unustada üht tõsiasja: raha ei tee õnnelikuks! Aga teiste tunnustus, projektide elluviimine ja pingutuste viljakandmine aitavad suurel määral kaasa isiklikule heaolule.

Millised on tähemärgid, kellele rahaline õnn veel sel aastal naeratab?

KALJUKITS

Kõik Kaljukitsed on töökad. Nad tõesti pingutavad ja näevad vaeva, et ettevõetud kohustusi edukalt lõpuni viia. Sõpruses ja armastuses ei ole paremaid kaaslasi.

Kaljukitsedele ei ole vaja õpetada kohusetundlikkust. Nad armastavad täpsust ja organiseeritust. Nende prioriteedid on paigas ja nad on kohandanud oma elu vastavalt sellele.

Kaljukits teab, et kõik ei sünni hõbelusikas suus ja vahel tuleb selleks, et edu saavutada, lihtsalt kannatlik olla. Tihti peab selleks ise vaeva nägema ja andma endale selleks sobivad vahendid.

Kaljukits on valmis ohverdama palju selleks, et saada positiivseid tulemusi. Vahet pole, kui ta ei lähe sõpradega nädalavahetust veetma või mõnele reisile, kui tal on tööasjad lõpetamata.

Rahaline seis on tal alati kindlalt kontrolli all. Ta ei ole ihne, aga tal on säästud kõrvale pandud ja ta oskab rahaga ümber käia. Sellest hoolimata ei unusta ta kunagi vajadusel oma lähedasi toetada.

Käesoleva aasta lõpp toob Kaljukitse pingutustele väärilise tasu ja muudab tema rahalist seisu märkimisväärselt paremaks. Katsu oma kapitali investeerida targalt ja ära unusta heategevust, rahast sul ilmselt puudu ei tule!

KAALUD

Kaalude tähemärk vajab rahu ja harmooniat elamiseks. Oma hinges on ta diplomaat, ta näeb läbi inimesi, kellel on tema vastu head või halvad kavatsused ja teeb vastavad korrektuurid. Ta on piisavalt intelligentne, et mitte lasta üleliigseid muresid ja probleeme oma ellu. Ta on paindlik ja kohaneb iga olukorraga. Ta kaitseb tulihingeliselt õiglust andes inimestele loogilisi ja usaldusväärseid nõuandeid. Ta oskab inimeste vahel rahu tekitada ja tuua rahu sinna, kus tema on.

Lisaks kõigele eelmainitule on ta loominguline ja üsna osav ärimaailmas. Samal ajal hoides alal oma hinges harmooniat ja hingerahu, suudab ta rajada endale teed eduni. Oma loomult on ta lihtne ja ei otsi maailmast rikkust ega uhkust, vaid tavalist mugavust. Need, kes teda ei tunne, võivad pidada teda uhkeks ja kõrgiks, aga see kõik ei takista tal edu saavutamast.

Selle aasta lõpp toob talle rikkaliku tasu, mille ta on oma tarkuse ja delikaatsusega ära teeninud. Ta rahaline seis paraneb märgatavalt tänu suurele summale, mis ta pangaarvele laekub ja mis võimaldab talpalju unistusi ellu viia.

KAKSIKUD

Kaksikute tähtkujus sündinud inimene on hea suhtleja, kes otsib elus teatud mugavust. Lisaks sellele on ta väga tark ja intelligentne, varustatud hea intuitsiooniga, mis teda elus edasi aitab. Näiteks teab ta väga hästi, kuhu ja millal investeerida ning eksib harva oma arvutustes. Mis puutub rahasse, siis on kõik tema juures range kontrolli all. Võib juhtuda, et ta märgib üles kõik oma sissetulekud ja väljaminekud. Ta ei jäta midagi juhuse arvele. Ja ta on alati saanud endale lubada ilusat elu.

Ta januneb uute teadmiste ja kogemuste järele. See motiveeribki teda iga päev. Ta esitab endale eksistentsiaalseid küsimusi, teda huvitab teiste elu ja talle meeldivad sügavad jutuajamised.

2019. aasta lõpp on otsustanud talle suure kingituse teha ja Kaksikud näevad oma rahalist seisu ootamatu suure summa näol märkimisväärselt kasvamas.

Allikas: Kodused Lood