Siin on ära toodud nimekiri kõige parema ja halvema iseloomuga tähemärkidest.

1. KAALUD

Ainuke probleem Kaalude tähtkujus sündinud naistega on see, et nad on liiga head. Nad ei oska olla halvad ka siis, kui nad seda ise tahaksid. Nad hoiavad alal rahu ja head tuju ning soovivad, et kõik oleksid õnnelikud. Kui sa peaksid temaga ühel päeval tülli minema, siis tea, et sina ise oled selles süüdi, mitte tema.

2. KALAD

Kalade tähtkujus sündinud naine ei talu konflikte, kuulujutte, taga rääkimisi jne. Ühesõnaga kõike seda, mida tavaliselt naised armastavad. Kõik draamad ei huvita teda. Ta hindab neid, kelle seltsis ta end hästi tunneb. Oma loomult on ta hea ja rahulik, ta aitab alati teisi, kui vaja. Aga liigub alati eemale, kui olukord kriitiliseks läheb.

3. SÕNN

Selle tähemärgi all sündinud naine on kannatlik ja tark. Ta ei hakka teisi taga rääkima, sest ta vihkab sellist tegevust. Ent ta ei ole naiivne. Ta on väga intelligentne ja tunneb ära võltsid inimesed, vajaduse korral võib ta ka oma halba nägu näidata.

4. VEEVALAJA

Veevalaja armastab palju suhelda ja on oma loomult väga hea. Ta ei kannata julmust ja madalust, vajaduse korral annab ta seda selgelt mõista. Ta ei lase teisel endale haiget teha ja pähe istuda. Tal on samaaegselt tugev ja õrn isiksus, ta teab, mida ta teistelt ootab ja vajaduse korral eemaldub ta kohe.

5. AMBUR

Amburi tähtkujus sündinud naine ei lase halbadel inimestel oma elu mõjutada. Oma loomult on ta kannatamatu ja otsekohene, ent ta ei hakka teistele halba ütlema, vaid läheb parem minema, kui olukord talle ei sobi.

6. KAKSIKUD

Kaksikute tähtkujus sündinud naine katsub iga päev headust välja näidata, tihti aga jääb see märkamatuks. Sa saad tema halba külge tunda kohe, kui peaksid temaga tülli minema, sest sa tahaksid siis kohe tagasi vaatamata kaugele ära joosta.

7. VÄHK

Vähk on oma headel päevadel hea ja õrn. Ta hoolitseb sinu eest ja külvab su armastuse ja hoolega üle. Aga teistel päevadel muutub ta iseloom kardinaalselt.

8. LÕVI

Üldiselt on Lõvi tähtkujus sündinud naine tore, hea suhtleja ja näitab üle kannatlikkust ka siis, kui midagi talle ei sobi. Kui ta aga peaks vihastama, muutub ta jääkuningannaks ning ajab su üheainsa sõnaga nutma.

9. NEITSI

Neitsi tähtkujus sündinud naine pole sugugi nii neitsilik nagu seda võiks arvata. Ta on üsna osav, varjatud kriitik. Ta paneb sind uskuma, nagu ütleks ta sulle midagi õige ilusat ja lisab siis ühe sõna, mis su ühe hetkega taevasest õndsusest maa peale reaalsusesse tagasi toob.

10. JÄÄR

Kui sa peaksid seda temalt küsima, siis ütleb Jäära tähtkujus sündinud naine sulle, et ta on väga julge, kirglik, temperamentne ja energiline. Tegelikult on see aga ilustatult öeldud ja tähendab hoopis, et ta on kannatamatu, agressiivne, jonnakas ja üliaktiivne. Tegelikult kuluks talle ära hea annus alandlikku meelt ja ta peaks õppima vahet tegema käitumisel, mis on lapsik ja mis on täiskasvanulik.

11. KALJUKITS

Teda iseloomustab kõige paremini jääkuninganna tiitel. Ta ei lase kunagi end mõjutada tunnetel ja oskab hoida külma närvi. Vajadusel paneb ta su paika väga kiirelt ja lühidalt.

12. SKORPION

Edetabeli viimasel kohal on Skorpioni tähtkujus sündinud naine, kelle läbitungiv pilk ja tormi ennustav rahu tekitavad külmavärinaid. Oma loomult on ta umbusklik ja võtab kõike isiklikult. Kui ta peaks sind aga hindama, siis võid sa õnnelik olla, et sa oled tema silmis usalduse ära teeninud. Ta ei kingi seda kõigile.

Allikas: Kodused Lood