NEITSI ja LÕVI

Mõlemal tähemärgil on liiga erinev iseloom. Lõvi eelistab pidutsemist, glamuuri ja säravat elu samal ajal, kui Neitsi on kahe jalaga maa peal olev realist, kellel on suur sisemine elu ja kes eelistab pigem diskreetsust. Et nende suhe saaks toimida, peaks Lõvi rohkem oma Neitsikest armastama ja tema eest hoolitsema.

JÄÄR ja SKORPION

Need kaks on nagu tuli ja vesi, mis lõpuks üksteist lämmatavad. Skorpion on oma loomult armukade, Jäär aga sünnilt flirtija. Kui nad aga teevad piisavalt järeleandmisi, võib nende suhe õnnestuda.

SÕNN ja VEEVALAJA

Sõnn on juhitud planeet Veenuse poolt ja Veevalaja Uraani poolt. Veenus on armastuse-, ilu- ja rahu planeet, ta ei sobi kuidagi Uraaniga, mis sümboliseerib ootamatusi ja mässumeelsust. Suhtlemise puudus on peamine ebakõlade tekitaja selles suhtes. Selline suhe ei saa toimida muidu, kui nad ei õpi normaalselt ja väärikalt suhtlema.

KAKSIKUD ja VÄHK

Kaksikud on juhitud Merkuuri poolt, Vähk aga kuu poolt. Oma loomult erinevad nende ambitsioonid ja eesmärgid. Vähk eelistab paikset eluviisi, samal ajal, kui Kaksikut tõmbab seltskonnaelu. Et nende suhe oleks harmooniline, peavad nad õppima vastastikkust koostööd tegema .

AMBUR ja KALJUKITS

See paar on suur viga, sest nende omavahelised pinged on liiga suured selleks, et nad suudaksid neid kontrolli all hoida. Juba seksuaalsel pinnal on suured ebakõlad. Armastuse sädet nende vahel peaaegu ei ole olemas.

NEITSI ja KAKSIKUD

Neitsi on rahulik, Kaksikud aga jõulised. Neil pole peaaegu midagi ühist. Neitsi toob koju probleeme, samal ajal, kui Kaksik on muretu meelega ja kulutab liiga palju raha Neitsi meelepahaks. Rahaprobleemid tekitavad nende vahel lõhesid.

LÕVI ja KALAD

Lõvi vajab tähelepanu, Kalad aga on liiga hõivatud omaenda mõtetega. Kalad on motivatsiooni kustutajad, nad tapavad Lõvi loomingulisuse. Mõlemad partnerid peavad teineteise vajadusi arvesse võtma selleks, et nende suhe toimiks.

SKORPION ja KAKSIKUD

Selle suhte suurim viga seisneb selles, et nad ei veeda koos kvaliteetaega. Nende seksuaalne energia on tugev aga see kustub üsna ruttu. Mõlemad tähemärgid elavad liiga palju koduseintest väljaspool. Kahtlused ja armukadedus võtavad nende juures ruttu maad ja rikuvad suhte.

VÄHK ja VEEVALAJA

Vähk vajab liiga palju oma kallimat ja võib oma kaaslase lämmatada oma vajadustega ja soovidega, Veevalaja aga peab oma vabadust liiga kalliks. Vähk tahab end tunda turvaliselt ja kaitstuna, Veevalaja pole selleks aga võimeline. Nende vastastikkune usaldusepuudus ei võimalda neil õnnelikult koos elada.

KALAD ja KAALUD

Kaalud on juhitud Veenuse poolt, Kalad aga Neptuuni poolt ja sellepärast nende suhe ei saa toimida. Alguses on kõik ilus ja kena aga varsti hakkavad tormid nende abieluranda jõudma ja pingeid tekitama. Need tormid lõhuvad nende suhte enne, kui need kaks ise ka aru saavad, mis juhtunud on.

SÕNN ja LÕVI

Need kaks tähemärki on liiga nõudlikud ja liiga kõrgete ning reaalsusest kaugelolevate ootustega. Neil mõlemal on liiga suur ego ja uhkusetunne, mis ei võimalda kompromisse.

JÄÄR ja VÄHK

Jäär ja Vähk ei sobi armastuses kokku. Jäär tahab maid avastada ja uusi horisonte, Vähk on aga paikne ja eelistab rahulikku elu. Vähi tundlik loomus ajab Jäära meeleheitesse, Jäära impulsiivsus ja ükskõiksus ajavad Vähi põgenema.
Allikas: Kodused Lood