Vähk

Vähi tähtkujust inimesed on tuntud oma südamlikkuse ja lahkuse poolest, seega pole ime, et nad siin nimekirjas esindatud on. Inimestele, kes neid ei tunne, võivad Vähid jätta klammerduva või ülepakutud mulje, aga tegelikult on nende pühendumine siiras. Nad püüavad kõigest väest näidata, kui palju nad hoolivad ja teevad kõik, mis nende võimuses, et olla armastatud inimeste jaoks olemas.

Kalad

Kalad on sügavas kontaktis emotsioonidega, nii enda kui ka teiste omadega. Nad on väga empaatilised ja kipuvad suhtuma teiste tunnetesse ja probleemidesse kui enda omadesse. Nad näitavad sellist arusaamist ja hoolt, mida on raske teistega võrrelda. Hoolimata sellest, et nad ei pruugi suuta otsustada, mis on parim lahendus, kaaluvad nad väsimiseni kõiki võimalusi, et leida abistamiseks parim viis. Nad ei puhka enne, kui armastatud inimeste jaoks on lahendus leitud ja pakuvad oma abi olenemata situatsioonist.

Lõvi

Lõvid on erakordselt lahked, kuid neid ei tunnustata selle eest piisavalt. Nad on suurepärased julgustajad ja ei löö kõhklema oma armastatud inimeste kaitsmise ees. Nad on väga lojaalsed, tunnevad oma suhete üle uhkust ning tahavad neid iga hinna eest kaitsta. Neile meeldib teiste meeleolu üleval hoida ja hoolitseda selle eest, et kallid inimesed teaksid, kui olulised nad Lõvide jaoks on.

Jäär

Jääradel on nakatav ja ülevoolav energia. Nad ei pelga oma emotsioone välja näidata, sest nad tahavad end ümbritsevat maailma kogeda täiel rinnal. Kuigi vahel võivad nende kavatsused tunduda liiast, on nad alati oma kallite inimeste eest valmis välja astuma. Jäärad tahavad oma armsatele parimat ja võivad muutuda väga kaitsvaks, kui keegi neile oluliste inimestega probleeme tekitab.

Neitsi

Neitsi tähtkujust inimestele pannakse küll pahaks nende reserveeritust ja kriitilist meelt, kuid tegelikult on külma pealispinna all peidus suur armastusest tulvil süda. Nad üritavad lihtsalt ennast kaitsta, sest teavad, kui intensiivsed on nende emotsioonid ja kui kaugele nad on valmis armastatud inimeste nimel minema. Kui Neitsi on sinusse juba üks kord oma aega investeerinud, on ta sinuga alatiseks. Nad soovivad siiralt parimat inimestele, kellest nad hoolivad ja teevad selleks kõik, mis nende võimuses.

Kaljukits

Kaljukitsed peavad rinda pistma sarnase stereotüübiga nagu Neitsidki. Nende reserveeritud loomus paneb inimesi kahtlema nende emotsionaalses sügavuses. Ometi on Kaljukitsedel suur süda, milles peitub kõvasti rohkem, kui oodata osatakse. Nende hoolimine on küll rohkem praktilist kui isiklikku laadi, aga nad hoolitsevad oma armastatud inimeste eest nii kuis suudavad. Kaljukitsed ei tunne end küll emotsioone väljendades alati mugavalt, aga selle eest pakuvad nad kõhklematult oma täielikku toetust. Sa ei pea mitte kunagi pead murdma selle üle, kas Kaljukits ilmub kohale või mitte.

Allikas: Thought Catalog