Neid tähemärke seob omavahel üks põhitegur — nad on äärmiselt ulakad. Nad on lapsest saati olnud veendumusel, et reeglid neile ei kehti. Nii mõnelgi korral aitab see suhtumine neid elus edasi, kuid tihtipeale tõmbab see ulakus neid ka tagasi. Nad ei lase end sellest heidutada ja on täiesti veendunud, et reeglid on mõttetud ja neid peaks rikkuma nii palju, kui vähegi võimalik.

Jäär (20. märts — 20. aprill) Sa proovid alati katsetada, kui kaugele sul on võimalik minna

Jäär on teada-tuntud agressiivsuse kehastus. Julge talle vaid öelda, et ta ei tohi midagi teha, ja ta asub kohe selle asja kallale, et sulle vastupidist tõestada. Nad järgivad oma sisetunnet ja ei mõtle kaks korda, enne kui midagi ütlevad. Jäära tähemärgist inimesega ei ole mõistlik asuda sõnasõtta, sest nad teevad su maatasa.

Kaksikud (21. mai — 21. juuni) Sa oled veendunud, et reeglid on täielik naljanumber

See tähemärk ei talu igavust silmaotsastki ja kui sa püüad mõnele Kaksikute tähemärgist inimesele reegleid selgeks teha, jäävad nad paari lause pärast magama või lõpetavad üsna kiiresti sinu kuulamise. Nad on hästi impulsiivsed ja neile lihtsalt ei saa selgeks teha, et midagi peaks olema nii või naa. Nad teevad sellest kohe enda versiooni.

Ambur (22. november — 22. detsember) Sa eelistad kiiret elutempot ja uisapäisa tehtud otsuseid

Paluda Amburil reegleid järgida on sama hea, kui proovida hoida draakonit kohvikus kinni. See lihtsalt ei ole võimalik. Draakon sülgaks tuld ja põletaks seinad enda ümber sekundiga maha. Ja samasugune iseloom on Amburil. Ei ole mõtet paluda sellel inimesel reegleid järgida, sest Ambur ei usu reeglitesse. Nad näevad enda ümber kogu aeg lugematuid võimalusi, kuidas teha elu põnevaks ja et kogu aeg oleks elu adrenaliinirohke.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar) Sa oled alati valmis korraldama protestiaktsiooni

Kui paluda Veevalajal reeglitest kinni pidada, ole valmis küsimustetulvaks. “Kes kirjutas need reeglid?” “Miks ma peaksin neist kinni pidama?” “Miks keegi üldse tuli selliste reeglite peale?” Kui sa tunned, et ei jaksa neile vastata, siis ära räägi Veevalajaga normidest ja looda lihtsalt parimat. Veevalaja on kohe valmis näitama, et ta tunneb ebaõiglust ja on kõigeks valmis, et nii ei oleks.

Allikas: Elite Daily