1. Sõnn

Sõnni tähemärgist inimesi puudutavad muutused kõige rohkem. On aeg öelda hüvasti igavale ja kulunud rutiinile, sest elu on muutumas ja sa avastad 2019. aastal endas midagi uut. Ole valmis olema enesekindlam ja hoolivam ning seda eriti juhul, kui asjad puudutavad su armuelu. See aasta saab olema täidetud kire ja energiaga, mis vürtsitab su muidu igavaks muutunud elu.

2. Neitsi

Tavaliselt oled sa natuurilt häbelik ja keskendud iseendale, aga sel aastal väljud sa oma kookonist ja lased lõpuks ometi lahti kõigist hirmudest ja muredest, mis tavaliselt su elu kontrollivad. Aeg on juhtida ise oma eluteed ja pidada meeles, et just sina vastutad selle eest, et su elu oleks suurepärane. Tee algust selle uue karjääriga, millest unistanud oled, mine sinna reisile, kuhu sa minna tahad või jäta maha partner, keda sa juba ammu enam ei armasta. Haara elul sarvist, sest tulevik on sinu!

3. Kaljukits

2019. aasta on sinu jaoks väga oluline, Kaljukits. Sa oled võitmatu, justkui poleks midagi, mis sind suudaks alla suruda. Sa liigud nii töises kui ka armuelus mööda radu, mida sa muidu ei julgeks ette võtta. Ja kui tavaliselt oled sa pigem üksik hunt, siis nüüd otsid sa kaaslasi nagu sa ei kardakski enam neid seinu, mis sa oma südame ümber ehitanud oled, alla lasta.

4. Kalad

Tõenäoliselt ütles su kõhutunne juba ära, et 2019. aasta toob sinu jaoks lauale suured muutused. Sa oled juba jätnud kahtlused ja hirmud selja taha ning oled valmis saavutama kõiki neid asju, millest unistanud oled. Sa ei lase enam inimestel end kontrollida! Isegi, kui see tähendab, et pead olema otsusekindlam kui tavaliselt.

Allikas: Awareness Act