NEITSI (23. august — 22. september)

Paljudel Neitsidel on selline huumorimeel, mis pole naljakas, vaid pigem sarkastiline.

Jah, Neitsi on liiga kriitiline ja sellepärast ta paljudele ei meeldigi. Ta ei oska end lõdvaks lasta ja elu nautida. Kui ta on närviline, siis on parem temast üldse eemale hoida. Neitsit ei huvita väga see, mida sina temast arvata võid. Ta on kindel, et on parim ja sellest talle piisab.

JÄÄR (21. märts — 19. aprill)

Jäär on targemate sodiaagimärkide seas, aga seal, kus on intelligentsus, on ka julgus. Kui tal midagi öelda on, siis oma sõnu ta ei vali. Ta on kõige otsekohesem kõigist, keda sa kohanud oled ja tema sõnu sa ei unusta mitte kunagi.

Lisaks sellele on Jäär nii ülbe, et paljud inimesed kipuvad neist eemale hoidma, aga sa võid alati kindel olla, et ta ütleb seda, mida ta päriselt mõtleb.

KALJUKITS (22. detsember- 19. jaanuar)

Kaljukits on teine väga intelligentne sodiaagimärk, kes oma sarkastilise meele poolest silma paistab. Ta leiab, et tema on kõige targem ja seetõttu meeldib talle teiste inimestega vaielda.

Kui Kaljukits vihastab, ütleb ta välja kõik, mis tal hinge peal on ja ära ootagi, et ta armu annaks.

KAKSIKUD (21. mai — 20. juuni)

Kaksikute tähtkujus sündinutel on oskus mängida sõnadega. Ta võib kõige ilusama naeratusega öelda kõige valusamaid sõnu, aga ta on nii armas, et talle antakse ruttu andeks ja võetakse kõike nalja pähe. Ta armastab tõde ja ütleb selle alati välja talle omasel otsekohesel moel.

SKORPION (23. oktoober — 21. november)

Skorpionil on terve tagavara teravaid väljendeid, mida ta hoiab teatud puhkudeks teatud inimeste jaoks.

Tema sõnad võivad olla valusad ja mürgised. Ta võib teha haiget oma otsekohesusega ja vabandada seejärel tuues ettekäändeks, et ta ei tahtnud sind solvata.

VEEVALAJA (20. jaanuar — 18. veebruar)

Veevalaja ei suuda alati öelda välja seda, mida ta tegelikult mõtleb. Talle ei meeldi teistele meelega haiget teha, aga kui ta tunneb, et talle on haiget tehtud, võib tema sarkastiline pool välja tulla.

Allikas: Kodused Lood