Portaal Elite Daily toob aga välja, kellel need muudatused augustis kõige paremini välja tulevad ja keda ootavad ees suurepärased asjad. Nendeks on Jäärad, Vähid, Lõvid ja Amburid!

Miks?

JÄÄR: sa oled lõpuks valmis kookonist väljuma!

Aeg on nüüd tõeliselt lõbutseda ja elada oma elu parimat versiooni. Sind ootab augustis ees palju lõbusaid hetki, romantikat, loomingulisi plahvatusi ja kirge. Kui sa pole veel leidnud seda õiget, kellesse armuda, siis tea, et see on vaid aja küsimus. Aga kui tunned, et suhted pole hetkel sinu jaoks, kasuta ära seda loomingulist aega ja keskendu millegi uue loomisele.

VÄHK: sa väärtustad iseennast nüüd veelgi rohkem

Sinu mõtted on augustikuus eelkõige rahal ja iseenda väärtusel — sa hakkad tõepoolest lõpuks ometi mõistma, kui eriline sa oled. See muidugi poleks võimalik, kui õnnelik Jupiter ei asuks just praegu Amburi tähemärgis ning just nüüd on õige aeg viia kõik oma unistused täide.

LÕVI: sa võid praegu käia nina püsti

Palju õnne, Lõvid! Võtame selle terviseks, et liikusid veel ühe ringi ümber päikese. Pole kahtlustki, et kõik tähed säravad sel kuul just sinu poole ja sina juba oskad sellest maksimumi võtta. Tähelepanu on praegu just sinul, mistõttu, kui üritad nüüd endast head muljet jätta, siis see on selleks täpselt õige aeg. Aga pane tähele, et sa üle ei pinguta ja endast ülbet muljet ei jäta.

AMBUR: sa oled valmis oma järgmiseks seikluseks!

Amburite augustikuu saab olema täis väga põnevaid hetki. Just nüüd liiguvad suured võimalused sinu suures — mõned neist hakkavad mõjutama sinu igapäevast rutiini — ja seetõttu on oluline, et paneksid oma prioriteedid paika. Aga samal ajal võid sa olla natukene rahutu, mistõttu proovi minna lihtsalt vooluga kaasa.