JÄÄR: kindlasti see hullumeelne artist, kes kõik üksinda ära tegema peab. Nii neelaksid sa mõõku, hüppaksid läbi tulerõngast ja vajadusel taltsutaksid ka lõvisid.

SÕNN: ei mingit küsimust — Sõnnid on kindlasti need, kes seina külge aheldatud naise poole nugasid loopima hakkavad. Loomulikult tabavad need siiski seina, mitte kaunitari.

KAKSIKUD: mustkunst on sinu tõmbenumber! Üks pool sinust teeb vallatuid ja lõbusaid trikke, teine pool aga midagi ekstreemset ja tõsist. Kindlasti pakud publikule korralikku närvikõdi!

VÄHK: kuna sa väga planeerimist ei armasta, siis on sinu arvates parimaks publikuks lapsed. Seega võtadki sa paar nukku ja asud neile esinema. Läheb peale küll!

LÕVI: pole küsimustki — ikka see, kellel mikrofon käes ja kes kõige säravamas kostüümis artiste sisse juhatada saab. Aplaus, siit tuleb meie õhtujuht!

NEITSI: korraarmastajana ei saaksi sa teha muud tööd, kui paberimajanduse eest vastutada. See on vist ainuke amet, mis sulle selles hullumajas mingitki rahuldust pakuks. Võimalusel küürid ka puure.

KAALUD: köielkõndija! Kuna juba sinu üheks eesmärgiks on oma elus tasakaal leida, siis miks mitte seda üritada ka peenikese nööri peal. Vaata, et alla ei kuku!

SKORPION: tuline skorpion tahab ikka ekstreemsusi, seega oledki sina tulesülgaja. Pakud publikule tõelist vaatemängu ja tekitad kananahka. Oled paljude lemmik!

AMBUR: rõõmsameelne nagu sa oled, sobid hästi klouniks. Sinu naljad meeldivad nii noortele kui ka vanadele ja külmaks ei jäta sa kohe kindlasti kedagi. Rohkem naeru ja maailm ongi parem paik!

KALJUKITS: kuna sa oled tõeline töönarkomaan, siis sobid sa hästi oma konte väänama. Püüdled aina paremuse poole ja proovid iga kord oma jalga veel kaugemale kaela taha kinni saada.

VEEVALAJA: sulle omase lendleva kergusega liigud sa mööda laealuseid nööre ja rõngaid — oled tõeline akrobaat! Mitte keegi ei tee seda sinust paremini!

KALAD: kuna naudid voolavust, siis sobib sulle hästi lindiga tantsimine. Nii saad ühest areeni otsast superõnnelikuna teise joosta. Oh seda ilu!