Jäär

Jäär on tugev isiksus. Ta teab, mida ta tahab, millal ta tahab ja kellega ta seda tahab. Ta võib oodata pikisilmi töölt koju minekut, et saaks vaid masturbeerima hakata. Ta jumaldab eneserahuldamist sama palju kui seksimist. Kui tal parasjagu partnerit ei ole, ei ole tal ühtegi probleemi metsiku üheöösuhte leidmisega.

Kaalud

Kaalud on küll natuke arad, ja võivad pea igavesti sinuga flirtida, ega julge teha järgmist liigutust. Kui sa lähened Kaalude tähtkujust inimesele õigesti, koged sa kirjeldamatut naudingut. Kaalude sodiaagimärgist inimene armastab glamuuri ja kõike, mis teeb talle head. Ta teab, et ta on väärt suurepärast orgasmi ja kui sa oled Kaaludega suhtes, pead sa õppima talle seda pakkuma. Enne ei ole ta rahul.

Kalad

Kui sa oled juba kord Kalade tähemärgist inimesega maganud, meenutad sa seda kindlasti kuuma tunde ja heade mõtetega. Kalad on väga emotsionaalsed ja tundlikud, nad oskavad ka mõtteid lugeda. Nad näevad su näoilmest, mida sa tahad, ja nad on väga agarad sulle seda pakkuma. Samuti saavad nad uut inimest kohates kohe aru, kas nendevaheline keemia on olemas ja kas oleks mõtet teda voodisse vedada.

Sõnn

Sõnnil on samuti raskusi enda avamisega. Kui sa tahad vaeva näha ja Sõnnile pühenduda, on see üks parimatest otsustest sinu elus. Sõnn avaneb aeglaselt, paljastades järk-järgult erinevaid osasid sulle, mille peale sa ei oleks osanud tulla. Sõnn teab, mida ta tahab, aga ta ootab, et tema kaaslane saaks ise aru ja püüaks rohkem. Ta ei taha talle kõiki oma soove ise ette öelda. Natuke saladuslikkust on ka vaja.

Allikas: Elite Daily