Kõige kehvemate juhtide TOP alates kõige hullemast on selline:

12. Kaalud

Kaalud, nagu nimigi ütleb, on kaalutlevad. Nad vajavad stabiilsust ja rahu ning teiste heakskiitu rohkem kui midagi muud siin ilmas. Paraku ei ole tipptunniliiklus see koht, kus pikalt mõelda ja otsuste langetamiseks aega võtta. Tuleb tegutseda kiiresti ja mõnikord teistele ette hüpata või jalgu jääda ning neile sellega ebamugavust valmistada. Need aga on Kaaludele kohutavalt rasked ning seetõttu on just nemad kõige hullemad autojuhid.

11. Veevalaja

Veevalajad kipuvad liiga kõvasti pedaali tallama ja liiga kiiresti vihastama. Väljend road-rage ei ole neile tundmatu — nad sõimavad läbi igaühe, kes nende teele ette satub.

10. Jäär

Jäärad peavad iga kell ja igal pool esimesed olema ning kui nad seda ei saa, muutuvad nad närvilisteks ja hullemal juhul ka vägivaldseteks. See lapsik iseloomujoon ei tee neist just parimaid ja usaldusväärsemaid autojuhte.

9. Kalad

Kalad on kõige suuremad unistajad. Nad jäävad aknast välja vahtima või muusikat kuulama ja võivad põhitegevuse ehk autojuhtimise ja teiste liiklejate jälgimise sootuks unustada.

8. Skorpion

Kui näed joone taga teist autot, mille juht annab sulle märku, et tuleks teha üks kiirendus järgmise punase tuleni, võid kindel olla — seal istub Skorpion. Võistlus ja kättemaks on Skorpioneid käivitavad jõud ning nad ei jäta kasutamata ühtki võimalust sinust mööda sõita.

7. Sõnn

Sõnnide kõige halvem iseloomujoon on põikpäisus. Nad ei küsi iial teed, ei kuula juhiseid ja mis kõige hullem — armastavad punaste tulede alt läbi kihutada.

6. Ambur

Need, kes autoroolis mobiiliga lobiseda armastavad, on kahtlemata Amburid. “Mölapidamatuse” tõttu võivad nad põhjustada liiklusohtlikke olukordi, sest tähelepanu läheb teelt jutuajamisele.

5. Kaljukits

Kaljukitsi huvitab sihtpunkt palju rohkem kui teekond. Nemad lähtuvad põhimõttest, et liiklusseadused on selleks, et teised liiklejad neid täidaks ja laseks Kaljukitsel võimalikult kiiresti oma sihtpunkti jõuda.

4. Neitsi

Neitsid on pedandid, kes pööravad ka kõige pisematele detailidele suurt tähelepanu. Nad märkavad teel ka kõige pisemat sipelgat ja vajutavad siis piduri põhja, et putukale mitte otsa sõita ja neid ei huvita, et tema äkkpidurduse tagajärjel on selja taha kogunenud suur ummik ja palju vihaseid kaasliiklejaid.

3. Vähk

Vähid on loomult lahked ja sõbralikud ning peavad kaasliiklejaid oma perekonnaliikmeteks. Nende ainus halb omadus on see, et nad võivad liiga kiiresti ärrituda ning lihtsalt niisama signaalitada. See võib olla erakordselt tüütu.

2. Kaksikud

Kaksikud on parimad rööprähklejad ja tulevad kõigega toime. Nad suudavad korraga süüa, küüsi lakkida, last rahustada ja autot juhtida ning saavad selle kõigega suurepäraselt hakkama. Loomulikult soovitame siiski keskenduda korraga ühele tegevusele ehk autojuhtimisele.

1. Lõvi

Lõvid on autoroolis arvestavad ja rahumeelsed ning nad suudavad suurepäraselt teed jälgida ja kaasliiklejate ootamatustele reageerida. Kui pead seltskonnast autojuhi valima, vali Lõvi, siis on kindel, et jõuad õigeks ajaks õigesse kohta.

Allikas: Streetdirectory.com