Võid süüdistada, mida iganes soovid, selles, et Skorpione, Ambureid ja Kalasid ootavad ees kehvad nädalad, aga kui oskad mõista, mis tähtedega parasjagu toimub, on võimalik sellest kõigest ka sügavamat tähendust leida. Mõtle nüüd läbi, mis sulle päriselt oluline on, ole enda vastu hell ja ära unusta oma vaimse tervise eest hoolt kanda. Sa oled seda väärt!

Skorpion: ees ootavad mitmed väljakutsed!

Aeg on vaadata üle oma suhted, sest võid tunda end rahutuna ja ehk unistad hoopis vabadusest? Kuula, mida su keha sulle öelda üritab ja ära karda tõele silma vaadata. Miski saab nüüd selgemast selgemaks ja see ei saakski paremal ajal tulla!

Ambur: sa oled valmis vaatama otsa asjadele, mida muidu eirad

Aeg on võtta oma tegude eest täielik vastutus. See võib küll esialgu kõlada hirmutavana, sest oled harjunud käima lihtsamat rada, aga see on seda väärt.

Lisaks on ka Amburil õige aeg mõelda, kas suhe, millega oma energiat kulutad, on seda ikka päriselt väärt. Ajad on keerulised ja lihtne on sattuda segadusse, aga nüüd tuleb see raske töö lõpuks ära teha.

Kalad: erinevad olukorrad ärritavad sind tavapärasest rohkem

Ole enda vastu aus: kodust paremat kohta ei ole, või mis? Aga ükskõik, kui väga sa ka ei tahaks praegu unistada ja end kõigest muust välja lülitada, esineb su kodus praegu probleeme, millega pead tegelema. Millised suhted on sul oma perega? Aga lähimate sugulastega? Ära karda nüüd tõtt rääkida! Siiski, ole ettevaatlik oma emotsioonidega, sest erinevad olukorrad ärritavad sind praegu tavapärasest rohkem.

Allikas: elite daily