Kaksikud ja Neitsi
Kaksikud armastavad lobiseda ja neile meeldib maad ja taevad kokku lubada hoolimata sellest, et nad vägagi tihti oma lubadusi täita ei suuda. Neitsidele aga meeldib tegutseda ja kaksikute tühi loba ajab nad lihtsalt hulluks. Neitsi suudab Kaksikud lühiajaliselt tegutsema panna, aga pikapeale ei suuda nad Kaksikute venitamist ja asjade edasi lükkamist enam välja kannatada — nende jaoks on tegu altvedamisega ning nad liiguvad edasi, et endale usaldusväärsem partner leida.

Lõvi ja Skorpion

Füüsiline veetlus nende kahe tähemärgi vahel on absoluutselt võimas, -mõlemad on kirglikud ja enesekindlad, aga probleemiks saab see, et kumbki ei ole nõus väiksemaidki järeleandmisi tegema. Seetõttu on nende suhe täis plahvatusi ja tülisid, sest mõlemad püüavad küll teha nägu, et nad on valmis vooluga kaasa minema, aga lõpuks hakkab Lõvi möirgama ja Skorpion nõelama. Lõvi peab alati esirinnas olema, Skorpionile, kes armastab kivi all külitada, käib selline eputamine pinda. Siis aga arvab Lõvi, et Skorpion ei hinda teda piisavalt.

Kaljukits ja Jäär

Need on sodiaagi kaks kõige ambitsioonikamat tähemärki ja teineteise poole tõmbabki neid esmalt just sihikindlus ja töövõime. Paraku on eesmärgid ja elustiilid kardinaalselt erinevad. Jäärale meeldib käigupealt otsustada ja impulsiivne olla, Kaljukitsele aga tundub selline rabistamine arusaamatu ja vastutustundetu tõmblemisena. Jäär aga ei saa aru, mida see Kaljukits seal mökutab oma pika mõtlemisega, taipamata, et see tähemärk ei langeta ühtki otsust plusse ja miinuseid korralikult läbi kaalumata. Mõlemad on väga raha-ahned, aga selles, kuidas raha kulutada, nad kokkuleppele ei jõua — Kaljukits tahab tagavara koguda, Jäärale meeldib kõik kohe ära kulutada.

Sõnn ja Ambur

Sõnnil ja Amburil on erinevad asjad, mis neid õnnelikuks teevad ja rahuldavad, mistõttu on selles suhtes väga palju põhimõttelisi tülisid. Sõnn on tugev, lojaalne ja väga omandihimuline. Amburile aga ei meeldi, kui keegi teda piirab, tema tahab lõbutseda ja ringi möllata. Amburi seiklushimu väsitab Sõnni lõpuks täiesti ära, sest tema on ettevaatlik, rahulik ja kodukeskne ega suuda Amburi pööraste plaanidega kaua kaasas käia.

Kaalud ja Kalad

Kaalid ja Kalad on mõlemad romantilised unistajad, kellele meeldib oma fantaasiamaailmas elada. Nendevaheline keemia on võimas ja armastus maagiline, aga probleem on selles, et kumbki ei ole väga valmis päris tõsistest asjadest rääkima ja probleemidele lahendust otsima — nad pigem väldivad tülisid ja peidavad pead liiva alla nii kaua kui võimalik. Suhe lõpeb sel hetkel, kui liblikad kõhust välja lendavad ja päriselu kohale jõuab — siis variseb nende loodud fantaasiamaailm kokku ning nad saavad aru, et tegelikult ei olegi neil eriti midagi ühist.

Jäär ja Vähk

Jääral ja Vähil on mõlemal omad eeldused, aga need ei ühildu. Jäärale peab alati õigus jääma ja kui ta ei saa, mida tahab, hakkab ta jonnima. Jäärad kipuvad olema üsna lohakad ja räpased, mis aga koduarmastavale Vähile kohe kuidagi ei sobi. Kodu on Vähi kindlus, see peab olema puhas ja perfektselt korras, Jäärale aga käib selline puhtusearmastus närvidele. Siis minnaksegi tülli — Jäär hakkab norima, Vähk vaikselt kannatab, kuni lõpuks salvab nii mürgiselt, et Jääral jääb suu lahti, sest ta pole sellise reaktsiooniga harjunud. Ja sellest saabki üks suur ja lõputu tülide jada.

Vähk ja Veevalaja

Veevalaja on vaba hing, kes vajab enda ümber rohkelt rahvast — suurt pere ja palju sõpru. Ta ei viitsi õhtuti kodus külitada, vaid tahab sõpradega väljas käia ja elu nautida. Vähk aga istub oma kodus, kus ta tunneb end kõige paremini, sest sinna on ta loonud oma pühapaiga ja kindluse, ning ootab ja loodab, et Veevalaja tuleb temaga sinna koos pikutama. Seda paraku ei juhtu nii tihti kui Vähk tahaks ja siis saab ta kurjaks. Veevalajat aga hakkab Vähi klammerdumine ja kivi all olek lõpuks lämmatama — ta ei kannata sellist piiramist.

Kaljukits ja Lõvi

Nemad kas sobivad 100% või ei sobi absoluutselt. Suhte tulemuseks on kas igavene abielu ja õnn või väga inetu lahkuminek, millest räägitakse veel aastakümneid. Sotsiaalne staatus ja prestiiž on mõlemale tähtsad, kuid nad saavutavad neid erineval moel. Lõvi on loomupärane hurmur, kes võlub kõiki oma lobeda jutu ja särava naeratusega. Kaljukits on strateeg — tema mõtleb kõik sammud enne läbi ja siis asub vallutama. Lõvi on impulsiivne, Kaljukits kaalutlev ja nüüd ongi kaks võimalust — kas nad täiustavad teineteist ja moodustavad harmoonia või käivad teineteisele lõpuks nii närvidele, et on valmis silmi peast välja kratsima.

Kaksikud ja Skorpion

Kommunikatsioonihäire on sellese suhtesse juba algusest peale sise kirjutatud. Suhtlemine on aga pereõnne aluseks ja otsustab selle, kas teist saab asja või mitte. Kaksikud on jutustajad ning laotavad kogu oma südame ja hinge Skorpioni ette laiali. Ja mitte ainult Skorpioni, vaid ükskõik kelle, kes kuulata viitsib. Selline pläramine ei ole privaatsele ja tagasihoidlikule Skorpionile üldse meelepärane ning tal on hinges sügav kahtlus, kas Kaksikute jutuvada sees mõni asi ka ainult nende kahe vahele jääda saab. Skorpion tahab palju üksi olla, Kaksikud ei kannata üksindust silmaotsastki ning tahavad suhelda, ringi käia ja aktiivsed olla, nad ei mõista, mis mõtet on üksi kodus passimisel. Skorpion aga ei talu sellist ringilehvimist ja mida rohkem Kaksikud neid välja ajavad, seda sügavamale oma kivi alla nad pugeda tahavad.