Jäär

Sa oled aktiivne ja alati tegutsemisvalmis ema, kelles ei puudu ka väike võistlusvaim. Uhkustad mõnuga, kui su pisipõnn enne graafikus ette nähtud aega rääkima või kõndima õpib. Oma lapsel järel jooksmisega, temaga mängimise ja tegelemisega sul probleeme ei ole, sest naudid liikumist ja tegutsemist täiel rinnal.

Sõnn

Sina oled tõeline maaema — pakud oma järeltulijatele stabiilset ja armastavat kodu ning teed kõik selleks, et lapsed tunneksid end turvaliselt. Kuigi sinu kangekaelsus võib aeg-ajalt tekitada väiksemaid naginaid, suudad sa siiski alati hoida oma kodu rahu ja vaikuse oaasina.

Kaksikud

Oled loomult kärme ja mitmekülgne, seetõttu ei raba emadusega kaasnev mitme asjaga korraga tegelmise vajadus sind jalust. Ka kannatamatus on sinu iseloomu üks peamiseid jooni — sa ei suuda oodata, kuni su pisitibu rääkima hakkab. Seni suhtled temaga pidevalt kehakeeles, naeratuste ja pilkude abil.

Vähk

Vähi märk sümboliseerib emasid ja emadust, nii et sina isegi oled tõeline ürgema. Suudad pakkuda oma lapsele külluslikult emalikku hellust, hoolt ja armastust. Kuid ettevaatust — on oht, et klammerdud liialt ega suuda hiljem end tema küljest lahti rebida!

Lõvi

Sina mäletad, mis tunne on olla väike ning oskad oma lapselikku meelt endas üles leida ning nähtavale tuua. Tunned oma mudilase üle uhkust ning soovid, et ta oleks parim igal elualal. Püüa end siiski natuke tagasi hoida, oma soovide liigne pealesurumine võib põhjustada ebavajalikke draamasid ja tülisid.

Neitsi

Oskad hoolitseda selle eest, et su lapsed oleksid terved, tugevad ja tunneksid end hästi. Sinu jaoks on oluline, et su lapsed oskaksid teisi aidata. Mõnikord võid olla pisut liiga kriitiline, kuid see tuleb vaid sellest, et soovid nendele edu ja õnnestumisi.

Kaalud

Suudad luua lastele suureks kasvamiseks rahuliku ja mõnusa keskkonna. Aeg-ajalt püüad sa natuke liiga palju, et rahu majas hoida, aga sa suudad lastele õpetada, et asju ei saa vaadata vaid oma mätta otsast.

Skorpion

Sina hoiad kogu peret enda kontrolli all. Juhid seda laeva kindla käega ja oma soovitud suunas. Oled julge ja jõuline ning sul on raske kompromisse teha. Toit peab olema parim, lastel parimad riided, parimad õpetajad ja treenerid, õpitulemused parimad! Su lapsed lõikavad su auahnusest kasu, kuid pea meeles, et kui teed aeg-ajalt väikesi järeleandmisi, näitab see sinu tugevust, mitte nõrkust.

Ambur

Ambur-emade prioriteediks on haridus. Viid oma last erinevatesse kunstiringidesse ja trennidesse, õpetad teda tundma maailma, suhtlema ja valid talle parima võimaliku kooli. Seiklustega võid ka üle pingutada, seega jälgi, et seda kõike liiga palju ei saaks.

Kaljukits

Oled oma laste tuleviku juba pikalt ette planeerinud. Õpetad neile kannatlikkust ning seda, et raske töö annab tulemusi ja need oskused teenivad neid ausalt, kui nad on vanemad. Kuigi sa oma tundeid väga tihti välja ei näita, ei tähenda see, et sa oma lastest ei hooliks.

Veevalaja

Suhtud oma lastesse kui indiviididesse ning arvestad nende palvete ja soovidega. Eriti naudid nende teismeiga, sest seda mäletad oma lapsepõlvest kõige paremini. Oled elav ja rõõmsameelne ning lastel on sinuga koos alati lõbus.

Kalad

Sinul on hea intuitsioon — tead täpselt, kuidas pead oma laste eest hoolitsema ning mida erinevates olukordades teha. Tajud oma laste tundeid väga hästi ning oskad nendega arvestada. Kalad tunnevad mõnikord vajadust aeg maha võtta ning kõigest eemale saada. Sinagi võid vahepeal väsida, luba siis endale väike puhkus, et hiljem rõõmsa ja puhanuna pere juurde tagasi tulla.

Allikas: iVillage.co.uk