JÄÄR

Sellest saab sinu suvi! Või siis vähemalt august... Viimased nädalad on sinu jaoks olnud pingelised, aga sa oled saavutanud kõik soovitu ja nüüd ongi lõpuks käes aeg täielikult maha rahuneda ja sa lausa tunned, kuidas koorem langeb õlgadelt. Sa oled alati tundnud, et sinus on peidus midagi enamat. Kõik, mis sa sellel kuul ette võtad, õnnestub. Naudi seda viimast suvekuud!

VÄHK

Sinu sünnipäeva hooaeg on nüüdseks küll möödas, aga sa lausa särad sisemiselt ja uskuge meid, seda on näha ka väljapoole. Sa tegid juulikuus kõvasti tööd ja arendasid edasi olulisi suhteid, nüüd on sinu jaoks käes aeg ennast lõdvestada, piltlikult öeldes maha istuda ja jalad seinale visata ja nautida oma raske töö vilju. Sinu sisemine sära kestab terve augustikuu, kasuta seda enda huvides ära.

LÕVI

Palju õnne! Käes on sinu sünnipäevakuu ja ees on ootamas nii mitmedki põnevad ettevõtmised. Mõtle hoolsalt järele, kas soovid augustikuus keskenduda oma karjäärile või hoopis armusuhtele. See, kuhu sa suunad oma energia ja panustad tõelise innuga, lõppeb sinu jaoks positiivse noodiga. Sa naudid augustikuud täiel rinnal ja oma positiivsusega nakatad sa ka kalleid inimesi enda ümber.

Allikas: elite daily