JÄÄR

Jäärade puhul tundub tihti, nagu oleks neil halb iseloom. Ja nagu oleks tegemist tähenärijatega. Jäär ei kõhkle rünnata oma sõnadega kedagi, kes julgeb talle vastu hakata. Ja pole tähtis, millise inimesega on tegu, on see siis tema pereliige või hea sõber, ta võib muutuda vägivaldseks igaühe vastu, et olukorda kontrollida ja oma võimu näidata. Mõnikord olgem ausad, võib ta muutuda lapsikuks.

SÕNN

Sõnnid on kuulsad oma jonnaka ja kangekaelse loomuse poolest. Kui ta midagi tõesti teha ei taha, siis võib ta muuduta ärritavaks. On siis tegemist diivani teise paigutusega või elus muutuste tegemisega, ta ajab oma jonni ja lihtsalt ei taha. Ta tahab palju, aga ei tee midagi, et oma unistusi täide viia.

KAKSIKUD

Kaksikud on ootamatud ja selles pole midagi head. Nad teevad samaaegselt mitu plaani korraga ja tühistavad siis kõik, sest nad ei suuda otsustada ja neil puudub püsivus. See taktitus ja lubadustest mitte kinni pidamine muudab ta lapsikuks ja nad kaotavad usaldusväärsuse.

VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud on väga tundlikud inimesed, kellel puudub enesekindlus. Nad vajavad tunnustust ja kindlustunnet ja kui nad seda ei saa, siis on nad veendunud, et neid ei sallita. Vähid on ka tujukad, mõnikord paranoiadega ja melanhoolsed. Nad dramatiseerivad alati üle ja usuvad, et teised räägivad neid taga, ehkki tegelikult seda ei juhtu peaaegu kunagi.

LÕVI

Lõvil on oma hinges staar ja võib tunduda uhke ja ülbena. Lõvide ego on ülisuur, nad usuvad, et on maailma nabad, arvates, et ainult nemad teavad ja oskavad kõike. Ja nende tuttavad aitavad ainult sellele kaasa, kiites Lõvi taevani. See panebki teda ennast teistest ülevamana tundma. Lõvi tahab olla pidevalt tähelepanu keskpunktis.

NEITSI

Neitsid on täiuslikkuse otsijad ja armastavad korda. Teiste arvamus loeb nende jaoks palju, igasugust kriitikat võtavad nad väga tõsiselt. Selle tähemärgi all sündinud armastavad teha asju oma ideede järgi.

KAALUD

Kaalude tähemärgi all sündinud on inimesed, kes ei suuda otsustada, kõik sellega seotud tekitab neis pingeid. Tihti võtab ta selliseid otsuseid vastu, mida ta hiljem kahetseb. Ta ei taha teha teistele haiget ja sellepärast võib tunduda, nagu poleks tal piisavalt iseloomu.

SKORPION

Skorpion paistab pealtnäha süütu ja malbe, aga tegemist on ainult välise küljega, mis on petlik. Skorpionitel on omaenda reeglid, mille abil nad inimestega manipuleerivad ja olukorda kontrolli all hoiavad.

AMBUR

Amburid võivad tunduda mõnikord pealiskaudsete inimestena, kes otsivad pidevalt uusi kogemusi. Nad lähevad kõige uuega kaasa ja kutsuvad teisi sama tegema. Nende iseloom ja hoiak on tihti teistele väljakannatamatu.

KALJUKITS

Oma tagasihoidliku ja reserveeritud olemisega on Kaljukits tegelikult see, kes oskab inimesi ära kasutada omaenda kasude nimel. Kaljukits on jonnakas ja usub, et tal on alati õigus. Teda peetakse tihti enesekeskseks ja egoistiks. Lisaks sellele mõistab ta liiga kerge käega teisi hukka.

VEEVALAJA

Veevalajatel on kalduvus teha tihti liiga palju ja üritada olla keegi, kes nad tegelikult ei ole. Pikemas perspektiivis võib selline asi hakata teistele närvidele käima.

KALAD

Kaladel puudub aja mõiste ja täpsusest ei tea nad midagi. See aga tekitab tõelise probleemi teistega, sest nad hilinevad kõikidele kokkusaamistele. Lisaks sellele on Kalad suured unistajad, kellel on pea tihti pilvedes. Kui keegi neid unistustest üles peaks raputama, tulevad nad maa peale tagasi, ehkki vastumeelselt.

Allikas: Kodused Lood