***JÄÄR
Sina kui kevadekuulutaja peaksid end kevade alguse nädalal tundma igati energilise ja võimekana. Päikese pingeseis Jäära valitseja Marsiga on pigem positiivne kui negatiivne, andes sulle totaalse energialaksu. Ainuke oht on see, et oled ülemäära impulsiivne ja võid seega kellegiga kergesti tülli pöörata. Eriti just oma bossiga peaksid olema äärmiselt delikaatne ja taktitundeline. Samas võib just sinu ülemus olla see, kes su närvid ja enesevalitsemise proovile paneb.

***SÕNN
Uues nädalas on palju sellist, mida on sul raske mõista. Ebaselged ja keerulised asjaolud mängivad tavalisest suuremat rolli. Inimsuhete tasandil pead olema hea psühholoog, et aru saada, mis mänge keegi mängib. Olgu kuidas on, aga kindlasti peaksid nüüd asju kergemini võtma ja oskama lõdvestuda. Ületöötamine ja eriti vaimne ülepinge mõjuvad nüüd eriti halvasti. Seega puhka korralikult välja, ära koonerda unega! Intiimses plaanis võib rolli mängida salasuhe või mingi intriig.

***KAKSIKUD
Nädala märksõnaks on meeskonnatöö, kollektiivne tegevus mingis rühmas või grupis. Siin on võimalikud erimeelsused, vaidlused, isegi suuremad tülid. Sinu ja grupiliikmete vahel puudub loov sünergia, selle asemel joonistuvad teravalt välja just erinevused ja huvide konfliktid. Kui aga sul puudub suhe mingi grupiga, siis võib pinge väljenduda selles, et hakkad kahtlema oma tuleviku eesmärkides või tunned hirmu võimalike muudatuste ees. Pingelises faasis on ka kõik, mis seondub võlgade-laenude, ühisomandi ja kollektiivsete ressurssidega.

***VÄHK
Kevade alguse nädal möödub sinu kui suvesümboli jaoks aktiivselt ja energiliselt. Päikese ja Marsi asend on lubab prognoosida olulisi sündmusi just üks-ühele suhete liinis — eriti kui need on seotud sinu töise või muu ühiskondliku tegevusega. Samas on oht üle organiseerida või lihtsalt üle pingutada — seda nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Võimalik on tugev konkurents või isegi võimuvõitlus. Võid kohtuda isikuga, kes on jõuline ja püüab sulle survet avaldada.