***JÄÄR
Nädala põhiteemad sinu jaoks on töö ja suhted. Eriti just omavahel põimudes. Sinu suhted oma kolleegidega võivad olla tavalisest pingelisemad või siis nõuda sinu käest mingeid kompromisse ja järeleandmisi. Teine võimalus on see, et ajad ise pilli lõhki, nõudes endale mingeid eritingimusi ja hüvesid. Kolmas võimalus on olukord, kus pead oma (või ka kellegi teise) tervisele suuremat tähelepanu pöörama. Loomadega tasuks olla ettevaatlik.

***SÕNN
Veenuse ja Marsi lahkuliikuv ühendus mõjutab sind endiselt olulisel määral. Võid jätkuvalt endale liiga palju lubada ja elada üle oma võimete ning võimaluste. Siiski võid nüüd taibata, et pead ennast ise piirama ja distsiplineerima hakkama – muidu teevad seda sinu eest teised. Igapäevatöö ja tervisega seonduv võib jõuda faasi, kus pead tegema muutusi või tegelema vanade möödalaskmiste parandamisega. Suhete liinis oled liialt kriitiline ja nõudlik.

***KAKSIKUD
Eriti just nädala teises pooles võib sul tekkida tahtmine teha vaid seda, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub. Seetõttu oled sa vilets töötegija, kuna su mõtted on kerglaste teemade juures. Peresuhetes võivad tekkida samuti pinged, eriti seoses koduste kohustustega. Võid tunda kodutööde vastu tülgastust. Kui sul on lapsed, siis võivad nad vajada tavalisest rohkem tähelepanu ja hoolitsust. Riskide võtmine võib sellel nädalal kehvasti lõppeda.

***VÄHK
Sinu rivaalid ja konkurendid võivad sellel nädalal suurt aktiivsust üle näidata. Seda eelkõige isikliku elu tasandil. Aga see võib üle kanduda ka sotsiaalsesse-ühiskondlikku sfääri. Seega ole valmis selleks, et keegi püüad sind kuidagi survestada ja sundida tegema asju, mis on sulle vastumeelsed. Kui sul on tujukad või närvihaiged naabrid, siis võib nende tegevus aktiviseeruda. Laiemas plaanis võib olla kogu sinu lähiümbrus pingete allikaks.