***JÄÄR

Nädala võnked on äkilised ja kirglikud, võimendavad nii iha kui viha. Voodis võid kogeda tavalisest jõulisemat kirge, samas võivad armukadedus ja omandiiha neid ilusaid hetki varjutada. Ka ühiskondlikes suhetes ning seltskondlikus plaanis on tunda survet, mõjutamist ja üksteise kontrollimist. Samuti peaksid suhetes oma koduse partneriga olema rõhutatult viisakas ja taktitundeline — koduga seotud suhteenergiad on hetkel võrdlemisi kapriissed — õhus on usaldamatust, süüdistamist/süütundeid, soovi partnerit kontrollida ja panna teda tegema midagi, mis talle ei sobi jne. Samas on nädal võrdlemisi soodne koduga seotud muudatuste tegemiseks — eriti kodu kaunistamiseks läbi väikese remondi või värvimistööde, nagu näiteks tuhmunud pindade säravamaks muutmine jne.

***SÕNN

Sõnni valitseja Veenus moodustab kolmapäeval opositsiooni kontrolliva ja võimuka Pluutoga ning neljapäeval kvadraadi vabaduse ja mässumeelsuse sümboli Uraaniga . Sellises asetuses Veenus tunneb end justkui lõhki kistuna — ühelt poolt soov olla vaba ja sõltumatu ning oma käikude üle ise otsustada ning teiselt poolt soov klammerduda, säilitada iga hinna eest, kontrollida ja omada. Võimalik, et tunned hirmu selle ees, et su partner läheb minema ja see paneb sind väga jõuliselt temasse klammerduma. Või tahad ise suhte lõpetada, aga siis saab hirm võimaliku muutuse ees sinust võitu ja sa klammerdud tegelikult mittetoimiva, kuid siiski tuttava ja turvalise suhte külge. Või isegi katkestad suhte, kuid siis tabab sind kahetsus, süütunne ja muude negatiivsete tunnete laviin.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles on tunda veel eelmise nädala mõjusid — seega oled endiselt üsna mässumeelses meeleolus ning tunned lausa eksistentsiaalset tülgastust kõikide tööde ja kohustuste suhtes. Kuigi ise tahad olla vaba ja sõltumatu, kipud oma tuttavaid meesterahvaid kahtlustama teistega flirtimises. Kuigi sulle pole loomuomaselt armukadedus omane, oled nüüd oma partnerite suhtes üsna paranoiline ja kahtlustav. Parim, mida sa nüüd teha saaksid, on lasta vaim vabaks ja teha midagi täiesti erilist.

Kaksikutes liikuva Marsi ja Neptuuni kvadraadi tõttu peaksid eelkõige ühiskondlikes suhetes olema ettevaatlik ja mitte siduma end inimeste ja lepingutega, mille tagamaad pole sulle lõplikult selged.

***VÄHK

Kolmapäevase Vähis liikuva Veenuse ja Pluuto opositsiooni tõttu on nädal üsna pingeline eelkõige nii ühiskondlikus kui ka intiimses plaanis. Konkurents on tugev ja sa pead oma positsioonide säilitamise nimel kõvasti pingutama. Kui oled just mõne ilusa poisi oma sõrgade vahele saanud saanud, siis nüüd ründavad sind arvukad kadedate suguõdede hordid!

Lisaks teeb Veenus neljapäeval kvadraadi Uraaniga — keegi võib sind üllatada, jahmatada või lausa provotseerida. Samas võib partner sind ka inspireerida ja aidata üle saada surnud punktist. Kuid kindlasti on sinu ja teiste vahel nüüd rohkem uudsust, huvitatust, uusi vaatenurki. Kui mõni suhe on muutunud väga rutiinseks, tunned nüüd kiusatust see katkestada või lihtsalt ajutiselt eemal olla.