JÄÄR

Suhete osas on algav nädal üsna keeruline — võimalikud on arusaamatused ja üksteisest möödarääkimised. Siiski kehtib see rohkem äriliste ja ametlike suhete kohta. On ju Veenus endiselt Jääras ja tõstab sinu naiselikud energiad tavalisest jõulisemalt esile. Teisipäeval ja kolmapäeval teeb Veenus poolkvadraadi Neptuuniga — oht langeda suhete osas soovmõtlemise ja illusioonide mõju alla. Neil päevil alanud tutvus toob kaasa ebasiirust, pettust ja enesepettust.

Neljapäeval kulmineerub Merkuuri ja Marsi vastasseis (mõju läbi nädala). Aspekt võib kaasa tuua lahkarvamusi ja vaidlusi või siis vastupidi — su ideed ja mõtted ei tekita teistes vähimatki vastukaja, sinu poolt väljaöeldud sõnad langeksid justkui musta auku. Ettevaatlik tuleks olla ka varguste ja asjade kaotamise suhtes.

SÕNN

Su mõne sõbra või sõbrannaga võibki nüüd muutuda keeruliseks — võimalik, et teie vahele tekib mingi keeruline asjaolu või kerkib üles vastastikuse usalduse küsimus. Eriti juhul, kui teie suhted on rajanenud praktilistel ja konkreetsetel asjadel. Samas võib sul kujuneda huvitav ja vaimselt stimuleeriv suhe mõne kunstiinimese või boheemlasega. Sind köidavadki nüüd veidi salapärased ja müstilised tüübid, kes suudavad rahuldada su praeguse vajaduse sensatsioonide ja vandenõuteooriate järele.

Teisipäeval ja kolmapäeval peaksid Veenuse pingeaspekti tõttu hoiduma lepingute sõlmimisest ja ka lubaduste andmisest. Suhe või kohtumine pole siiras ja võib kaasa tuua segadusi.
Reede, laupäev ja pühapäev toovad välja sinu parimad küljed — hea aeg igasuguste suhete loomiseks.

KAKSIKUD

Neljapäeval kulmineeruv Merkuuri ja Marsi opositsioon nõuab sinult nüüd suuremat vastutustunnet, distsipliini ja sõnapidamist. Võimalik, et pead nüüd tegema olulise otsuse või valiku. Samuti liiguvad paljud protsessid, inimsuhted ja ettevõtmised nüüd kas suurema küpsuse või mingi kulminatsiooni suunas. Seetõttu võib sul isiklikule elule jääda vähem aega, kuna näiteks ühiskondlikud tegemised nõuavad sinult täit pühendumist ja hingega asja juures olemist.

Boss, või keegi teine autoriteet või tähtis nina võib näidata oma negatiivset nägu ja sundida sind millekski, mis sulle ei meeldi. Eriti siis, kui oled viimasel ajal lasknud asjadel isevooluteed minna, tabab sind nüüd kriitika või tagasilöök. Kui aga oled olnud tasemel, naudid populaarsust ja teistepoolset tunnustust.

VÄHK

Igati produktiivne ja võimalusterohke nädal neile, kes elavad vaimselt aktiivset elu või suhtlevad aktiivselt välismaaga või on lihtsalt reisil. Ka internetis surfates on nüüd võimalik saada jõulisemaid kogemusi. Hea nädal nii õppuritele kui ka õpetajatele, kuna nädalas on palju intellektuaalset energiat. Samas on aga oht sattuda vaidlustesse või ajada kedagi oma sõnade ja väljaütlemistega lihtsalt vihaseks. Samas saad sa nüüd hästi aru, milline info on sulle oluline ja milline mitte — keskendud kõige tähtsamale ja see omakorda aitab probleeme lahendada.

Teisipäeval ja kolmapäeval on oht teha töö ja karjääriga seotud valearvestus või käituda viisil, mis kahjustab su mainet. Ka neljapäeval tuleks ühiskondlikus plaanis ettevaatlik olla — eriti ebasoovitav on mingite lepingute sõlmimine.