***JÄÄR
Keeruline Marsi asend võib sind seada raskete valikute ette — kas võtta hoog maha ja puhata või hoopis vajutada gaas põhja ja hoogsalt kiirendada. Ühed jõud annavad sulle energiat ja panevad tegutsema, teised jõud mõjuvad jälle rahustavalt, ehk isegi uimastavalt. Sellel nädalal peaksid end säästma alkoholist, liigsetest ravimitest ja üldse kõigest, mis võib su maksale koormavalt mõjuda. Suhted eri gruppide ja seltskondadega võivad olla keerulised ja selles liinis ei tohiks midagi olulist ette võtta.

***SÕNN
Ühiskondlikus ja sotsiaalses plaanis võib olla palju võitlust ja konkurentsi. Mida kõrgemal positsioonil oled, seda suurema tõenäosusega võib keegi püüda seda kõigutada. Teine võimalus on see, et saad ise hakkama suure ja laia kõlapinda leidva ämbriga, mille tagajärjel kannatab sinu maine ja reputatsioon. Kolmas võimalus on see, et keegi võib sinu proffesionaalse pädevuse lihtsalt kahtluse alla seada. Ära siis selleks põhjust anna!

***KAKSIKUD
Kaldud üle mõtlema ja asju liiga keeruliseks ajama. Näed ka lihtsa ja konkreetse olukorra taga olematuid mustreid, mis su aju asjata koormavad. Seega võid probleemide lahendamise asemel neid hoopis juurde luua. Anna oma mõistusele puhkust ning tegele millegi lihtsa ja praktilisega. Suhete osas võid kohata kedagi, kes ei ole sinu suhtes aus, püüab sinuga manipuleerida või lihtsalt jätab sulle midagi olulist rääkimata. Jää iseendaks, ära lase endale peale suruda mingit võõrast rolli!

***VÄHK
Soovitada võiks rahulikku tempot ja mitte liiga järske kurve. Püüa säilitada senist olukorda, ära midagi järsult muuda. Midagi parandada ja uuendada ei ole ka hea mõte. Tervist hoia eelkõige sellega, et ära koorma oma maksa üle — söö pigem vähe, aga kvaliteetsemalt. Tööd ära koju kaasa võta ja tööalast kriitikat ära südamesse lase. Võta kõike rahulikult ja säilita võimalikult neutraalne hoiak. Samas võib nädal pakkuda huvitavaid seksuaalseid-müstilisi kogemusi.