SÕNN
Veenuse ühendus Saturniga ja sekstiil Marsi-Pluuto ühendusega viitab sellele, et suhetes on nüüd asjalikkus-kainus tasakaalus jõu ja kirega. Nädal on üsna soodne uute püsisuhete loomiseks ja ka vanade suhete tugevdamiseks. Siiski ei ole aeg sobib uute äriliste või rahaliste koostöösuhete loomiseks ega ka lubaduste andmiseks selles liinis. Nimelt langeb kolmapäevane täiskuu ja nõrk kuuvarjutus sinu raha ja ühisomandi teljele (Kaksikud-Ambur). See võib rahalise ja materiaalse valdkonna muuta heitlikuks ja muutlikuks. Romantilises liinis võib olla probleemiks liigne nõudlikkus ja kriitilisus — nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes.

KAKSIKUD
Kaksikute märgis on moodustumas Jupiteri ja Liliti ühendus (täpne seis 12.12.2012). Kuid mõju avaldab see ühendus juba praegu. See on võimas seis, mis sisaldab endas nii suuri võimalusi kui ka ohte. Kõik sõltub su enda valikutest. Võimalus „otsa ette“ saada nii musta lamba kui ka geeniuse silt… Jupiter avardab ja kasvatab ning Lilit eristab massist, toob esile sügava individuaalsuse ehk siis võimendab äärmuslikke iseloomujooni. Ja sellel nädalal teeb Jupiteri-Liliti ühendus opositsiooni Amburis (Kaksikute jaoks partnerluse märk) liikuva Päikesega. Niisiis võib keegi sind tõmmata ettevõtmistesse, kus ilmnevad sinu sügavad eripärad ning seetõttu võid teistele nii heas kui halvas mõttes kõneainet pakkuda.

VÄHK
Kui elad aktiivset elu ja oled sotsiaalselt aktiivne, koged nüüd tugevat konkurentsi ja ehk isegi otsest vastutegutsemist. Kui su töödes ja tegemistes on olnud puudusi, siis nüüd võidakse sinult selle kohta aru pärida. Kõik, mille kallal annab norida ja kus esineb puudusi, hõõrutakse su partnerite kaudu sulle nina alla. Kolmapäeval on täiskuu ja kell 16.33 esineb ka nõrgakujuline (poolvarjuline) Kuuvarjutus. Kuna see leiab aset Kaksikutes, mis Vähi jaoks on hinge ja alateadvuse solaarmärk, võid eriti kolmapäeval ja neljapäeval olla tujukas ja pahur. Tuleks säilitada tugev tahtejõud ja mitte mõnele kiusatusele järele anda. Terve nädala jooksul valitseb ka asjade kaotamise ja varguste suurenenud tõenäosus.