***JÄÄR

Väga suures osas kehtib edasi kõik see, mis kirjas ka eelmise nädala kohta. Seega on nädalas jätkuvalt palju võitlusmomenti ja konkurentsi. Mida rohkem sinust sõltub ja mida rohkem on su otsustel kaalu, seda pingelisemaks kujuneb nädal. Kui keegi saab sind, eriti sinu tööd kuidagi kritiseerida, siis nüüd ta seda ka teeb. Ka laiemas plaanis võib kõik see, milles esineb puudusi, nüüd sinult suuremat tähelepanu nõuda. Positiivne on see, et võid aru saada sellest, mille poole lähiajal püüelda.

***SÕNN

Endiselt on fookuses kõik see, mis on seotud sinu maailmavaate või uskumustega, samuti teadmistega, haridusega, õpingutega, välismaa ja välismaalastega. Aga ka lihtsalt vaimse töö ja intellektuaalse pingutusega. Nende märksõnadega seoses võib ette tulla ootamatusi, muutusi, ka vaimset survet ja mõjutamist, ajupesu. Keegi võib üritada sulle vägisi oma arusaamu peale suruda. Kuna vaimne pinge on nädalas väga suur, siis püüa piisavalt puhata just füüsilist tööd tehes.

***KAKSIKUD

Muutuste tegemine või nende mittetegemine on endiselt aktuaalne teema. Ürita selles osas säilitada tasakaal ja ära kaldu äärmustesse. Kui tahad tingimata ja kohe kiiresti platsi puhtaks lüüa, siis tee seda pigem füüsilisel tasandil korista oma kodu, puhasta, uuenda, paranda midagi. Aga olulisi otsuseid, mis võivad kaasa tuua suurema muutuse, tuleks pigem vältida. Armastus ja sellest tulenev seks on nädala teises pooles kuum teema!

***VÄHK

Käes võib olla nädal, kus su plaanid ja ideed pannakse proovile. Keegi, kellega kohtud, võib sinult nõuda aru võimalike puuduste ja ebakõlade suhtes. Kuid kui suudad endale kindlaks jääda ja oma ideid kaitsta, siis väljud lahingust veelgi tugevamana. Nädala teises pooles muutub armuplaneet Veenuse asend Vähi märgi suhtes väga paljulubavaks nii et kasuta nädalavahetust aktiivseks seltsieluks ja uute suhete loomiseks. Ka oma vana kallimaga võid avastada uudseid momente.