***JÄÄR

Marsi asend on üsna „terav” ja kriitiline (kvadraat Merkuuriga), mistõttu võid liiga palju suud pruukida ning sekkuda sinna, kuhu sind ei vajata. Samas on sul palju intellektuaalset energiat. Siiski võid eriti tööl või suhetes oma bossiga vindi kergesti üle keerata. Võimalik, et sa üritad selles liinis mingit oma tahtmist jõuga läbi suruda. Romantilises liinis on seis igati paljutõotav, eriti vana-aasta õhtul.

***SÕNN

Põhiline on nüüd tervis ja sellega seonduv — et sa hoiaks end ja ka teisi enda ümber ega laseks end aastavahetuse möllus liialt kaasa haarata. Sa sobiksid sel nädalal suurepäraselt kaineks turvanaiseks või lihtsalt manitsevaks pereemaks. Samas tuleks siiski säilitada sallivus ka nende suhtes, kes tahavad ennast maksimaalselt välja elada. Ise peaksid kindlasti piisavalt sööma ja magama!

***KAKSIKUD

Aasta viimane ja uue aasta esimene nädal möödub pikalt kestva (ca 10 jaanuarini) Merkuuri ja Marsi kvadraadi mõjusfääris. Seega võid selle aspekti tõttu olla tavalisest kriitilisem ja norivam. Ka võib sul tekkida kiusatus kohe kõik kiiresti kätte saada — aga kannatamatus ja kiirustamine maksavad nüüd valusasti kätte. Veenuse asend soosib nädala teises pooles kõiki üks-ühele suhteid. Aasta kaks viimast päeva võivad tuua põnevaid arenguid.

***VÄHK

Suhete osas on korragi nii palju meeldivat, kui ka häirivat. Seltskondlikus plaanis ja armuasjade liinis on mõjud üsna positiivsed, ent kui mängu tulevad mingid kindlad ideed ja veendumused, siis võib asi lõppeda kas lihtsalt vaidluse või lausa suuremat sorti sõnasõjaga. Kodus toimetades ja pereliikmetega suheldes tuleks olla ettevaatlik ja taktitundeline. Vanu asju klaarima hakata oleks halb mõte.