***JÄÄR

Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval peaksid Marsi-Pluuto kvinkunksi tõttu olema ettevaatlik potentsiaalsetes ohtlikes oludes. Samas sobivad need päevad suuremaks füüsiliseks pingutuseks — kuid ettevaatust traumade suhtes! Nädal tervikuna muudab sind jätkuvalt entusiastlikuks ja kohati ka ülepingutavaks. Samas võib Veenuse asend esile kutsuda olukordi, kus eelkõige just lähisuhetes võib pingeid tekkida. Võid olla oma lähedaste suhtes liiga nõudlik.

***SÕNN

Veenuse pingeseisud nii Pluuto kui Jupiteriga võivad eelkõige liikumise ja reisimisega seonduva pingeliseks muuta. Üritad ehk mingist kasulikust võimalusest kinni haarata või kasutada mingeid privileege ja just selle pinnalt võidakse sulle midagi ette heita. Sind võib tabada ka mõttelaiskus, mistõttu väldid teravaid probleeme ja üritad nendega mitte tegeleda. Kuid sinu kaunis mõtteidüll võib sattuda ootamatult kellegi kriitikatule alla.

***KAKSIKUD

Kõik raha, omamise, omandamise, kasutamise või kulutamisega seonduv võib olla probleemide allikaks. Võimaluse korral hoidu suurematest ostudest ja püüa oma kulutused kontrolli all hoida — sest kui praegu laristad, siis võib see Rahajumalat ärritada. Ka inimsuhetes tahad sa kedagi omada ja oma kontrolli all hoida. Kuigi oled tavaliselt üsna vabameelne, võid nüüd tunda soovi kedagi enda jaoks ära konserveerida.

***VÄHK

Vähis liikuva Veenuse vastasseis armukadeda ja kontrolliva Pluutoga ning kvadraat liialdava ja piire ületava Jupiteriga muudab nädala sinu jaoks arvatavasti üsna sündmusterohkeks — eelkõige suhete tasandil. Võid olla oma kaaslase suhtes nii armukade kui ka paranoiliselt kahtlustav. Või siis koged sarnast käitumist oma partneri poolt. Teine võimalus on see, et kipud suhetes liialdusesse — surud ennast liialt peale või loos suhteid valimatult.