***JÄÄR

Nädala esimeses pooles hoia tervist, söö ja maga piisavalt ning võimaluse korral väldi suuri rahvakogenemisi. Oled nimelt tundlik igasuguse võõra mõju — nii teiste inimeste energeetiliste väljade kui ka viiruste suhtes. Samas võid olla äärmiselt loominguline ning tulla mõne suurepärase mõtte peale. Nädala teises pooles võid Marsi ja Merkuuri kvadraadi tõttu olla vaidlushimuline ja sekkuda sinna, kuhu sind ei vajata.

***SÕNN

Veenuse ja Uraani sekstiil toob nädalasse mõnusat vaheldust ja uusi tuuli. Seda eriti just ühiskondlikus liinis — seoses sinu karjääri või muu sotsiaalse tegevusega. Võimalik, et suuda ka ise ennast teistele uudsest küljest näidata. Samuti võivad seguneda isiklik ja ühiskondlik liin. Kuna hakkad rohkem teistele silma, siis tuleks hoolitseda selle eest, et sa ei teeks midagi, mis võib su mainet kahjustada.

***KAKSIKUD

Nädal soosib kõike uut ja huvitavat — kõike eksootilist ja tundmatut. Suurepärane aeg nii reisile minemiseks kui ka õpingute alustamiseks. Ilu, armatus ning suhted on rohkem seotud teemade või olukordadega, mis on sinu jaoks tundmatud ja eksootilised. Nädala esimeses pooles peaksid aga jälgima, et sa ei astuks sammu, mis võib sulle halba varju heita. Pead olema tasemel ja usaldust õigustama.

***VÄHK

Nädala esimene pool on endiselt ebasoodne kõikideks juriidilisteks toiminguteks, kuid sobib asjadeks, mis seotud kunsti ja eksootikaga. Nädal tervikuna annab sulle võimalusi loovate muudatuste tegemiseks, vigade paranduseks, asjade-esete uuendamiseks. Võid saada kasu jagatud varadest ja vahenditest. Laenu võtmine või oma vaba raha aktsiatesse paigutamine võib laiemas perspektiivis osutuda soodsaks.