***JÄÄR

Jääras liikuv Päike teeb kõigepealt kvadraadi Pluutoga ja siis ühenduse Uraaniga. Niisiis on nädal üsna sarnane eelmisele, mil Päikese asemel tegutses Merkuur. Aeg teha radikaalseid samme — siiski peab kõik olema hoolikalt läbi mõeldud, vastasel korral võid lõhkuda süsteemi, mida annaks veel kasutada. Ühiskondlikus liinis on tugev konkurents, keegi võib astuda ootamatu sammu, mis su plaanid segi paiskab. Nii seltsielus kui intiimses plaanis suurepärased võimalused!

***SÕNN

Nüüd on vaja keskenduda kõikidele lõppfaasis olevatele protsessidele. Juhul, kui su tegevuses on esinenud puudusi, siis nüüd võivad need veel viimasel hetkel välja lüüa. Ka peaksid algaval nädalal hoidma tervist — maga ja söö piisavalt, igasugused eksperimendid erinevate dieetidega on täiesti vastunäidustatud. Praktilisel tasandil hoia oma vidinatel silm peal — asjade kaotamise ja varguste suurenenud tõenäosus.

***KAKSIKUD

Uus nädal võib kujuneda pingeliseks juhul, kui oled aktiivselt tegev mõnes rühmas või grupis, kus tegeletakse kollektiivse meeskonnatööga. Sel juhul võib sinu ja grupiliikmete vahel midagi võimuvõitluse taolist tekkida. Pressid enda tahet teistele liiga peale või siis vastupidi — pead teiste survel tegema mingeid ebameeldivaid kompromisse. Üks-ühele suhetes võib keegi kasutada sinu suhtes mitte kõige ausamaid meetodeid.

***VÄHK

Paljuski kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Konkurets on tugev ning sa pead pingutama, et hoida oma senist taset. Su oponendid võivad kasutusele võtta väga jõulise taktika sinu mõjutamiseks — keegi võib sind ka kuidagi provotseerida või millegiga üllatada. Või astud ise sotsiaalses plaanis mõne radikaalse sammu, mis lööb su konkurentide plaanid sassi. Või teed hoopis ise oma konkurentidele tuule alla.