***JÄÄR

Jaaniõhtul erilist ettevaatust liikluses! Kolmapäeval kell 16.33 siseneb Jäära valitseja Marss Vähisse ning on veel umbes 5. juulini ühenduses Vähis liikuva Päikesega. Seega on lähiajal rõhk eelkõige kõigel sellel, mis seondub su majapidamise ja koduste perekondlike suhetega. Sa võid selles liinis olla pisut liiga domineeriv end oma lähedastele pealesuruv. Kuid see-eest võid oma kodus ette võtta ulatusliku ja energiat nõudva suurpuhastuse.

***SÕNN

Sellel nädalal avanevad sul suurepärased võimalused kõiges, mis puudutab kodu, perekonda, majapidamist, lähisuhteid. Jätkuvalt võib olla probleemiks ülesöömine või ka drinkidega liialdamine — seda eriti muidugi jaaniõhtul. Samas oled sa head seltskondlikus vormis ja saad kõigiga hästi läbi ning tõmbad ligi ka sulle vajalikke inimesi ja olukordi. Probleemiks võib olla laiskus ja enese liigne hellitamine.

***KAKSIKUD

Jaaniõhtul säilita tähelepanu ja kaine meel, sest Kaksikutes liikuv Kaksikute valitseja Merkuur teeb täpse kvadraadi Neptuuniga — ehk siis ilmnevad Neptuuni negatiivsed omadused (unistamine, „kaifiseisund”, ebatäpsused, arusaamatused). Kaksikutes liikuva Marsi (tuli) kvinkunks Saturniga manitseb tulega eriti ettevaatlik olema. Nädal tervikuna nõuab individuaalsete huvide tasakaalustamist kollektiivi huvidega.

***VÄHK

Jaaniõhtul hoia madalat profiili, ära liitu kahtlase seltskonnaga ning ole eriti ettevaatlik tulega.

Kolmapäeval kell 16.33 siseneb Vähki energia ja jõuplaneet Marss, olles samal päeval veel ka kvinkunksis Saturniga. Seega võib ka kolmapäev sinu jaoks üsna problemaatiliseks kujuneda. Kuid nädal on üsna soodne raha ja äriasjadele ning sobib kenasti ka suuremateks läbimõeldud ostudeks. Ka võivad kuidagi seguneda suhted ja rahateema.