***JÄÄR

Esmaspäeval leiab Jääras aset täpne Päikese ja Uraani ühendus. See aspekt tekitab sinus mässumeelse ja sõjaka meeleolu. Samas mõjub esmaspäeval ja teisipäeval ka Marsi pingeaspekt takistuste ja mahapidurduse sümboli Saturniga. Seega oled nädala esimestel päevadel kahe radikaalselt erineva jõu vahel — erilist ettevaatust liikluses! Nädala esimeses pooles võib ka konkurents ja rivaalitsemine väga teravad olla.

***SÕNN

Nädal mõjub sulle kui alateadvuse äratuskell, mis hakkab helisema just siis, kui oled end mugavalt teleka ette seebikat vaatama sättinud. Sa üritad leida tuttavat turvatunnet sulle armsatest asjadest, ent mingi jõud su hingesügavustes annab sulle märku — ärka üles, kuula oma südame häält, tõsta oma sisemist vibratsiooni! Eelkõige on see sinu enda kõrgema mina hääl, mis üritab sind su mugavustsoonist välja kiskuda — pead nüüd olema valmis silma vaatama oma tegelikule sisemisele minale.

***KAKSIKUD

Kolmapäevane Merkuuri kvadraat Pluutoga ning ühendus Uraaniga muudab eriti nädala keskpaiga sinu jaoks äärmiselt intensiivseks ja äärmuslikuks. Kui oled oma tööd viimasele minutile jätnud, oled nüüd suures ajahädas. Või juhtub midagi, mis su plaanid segi paiskab. Keegi võib sulle kuidagi survet avaldada või üritada sinu kallal ajupesu läbi viia. Meeskonnatöös on pinged suured.

***VÄHK

Paljud olukorrad või suhted võivad jõuda faasi, kus ilmnevad nende tegelikud omadused ja tulevad ilmsiks nende olulisus — või vastupidi — ebaolulisus ja tähtsusetus. See, mille sa aega tagasi külvasid, annab nüüd oma viljad. Võid nüüd lõigata lopsaka saagi, ent võid jääda ka tühjade pihkudega — kõik sõltub su eelnevatest tegudest ja otsustest. Saad kas auraha rinda või naelutatakse sind hoopis häbiposti. Nii või teisiti pead olema suuteline vastutama ja oma tegevusi teiste jaoks selgeks rääkima.