***JÄÄR

Veenuse ja Marsi sekstiil soosib selliseid suhted, kus oluline moment on praktilist laadi koostööl. Aspekt soosib ka romantikat, kuid siin on vajalik sobiv intellektuaalne klapp. Nädal soosib ka kodu ja majapidamisega seotud tegevusi, eriti kui sellega kaasneb ka ilu ja esteetiline moment. Nädala esimene pool ei sobi oluliste lepingute sõlmimiseks ega ka juriidilisteks protseduurideks.

***SÕNN

Teisipäeval kell 10.26 siseneb Veenus Sõnni, olles samal ajal veel ühenduses Uraaniga (nädala esimeses pooles). Seega võib oodata põnevaid ja erutavaid seltskondlikke sündmusi, samuti võivad su armutaevas süttida uued tähed. Lisaks on ju Veenus heas aspektis ka Marsiga, mis peaks mees-energiad sinust huvituma panema. Siiski ei ole seis mitte niivõrd kirglik, kuivõrd just huvi ja uudishimu tekitav.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles on Kaksikutes liikuv Päike veel kvadraadis ebaselge ja häguse Neptuuniga. Sul võivad ees olla nii mustad kui roosad prillid — näed asju ja inimsuhteid vales valguses. Samuti pead olema võimeline vastutama. Eriti just sotsiaalses-ühiskondlikus liinis pead olema igati tasemel ning mitte oma bossi või kedagi teist alt vedama. Nädalavahetuse täiskuu võib eriti suhete osas torme ja ülereageerimisi põhjustada.

***VÄHK

Veenus moodustab sekstiili Vähi märgi esimestes kraadides liikuva Marsiga. Selle aspekti mõju kestab umbes 18. juunini. Seega on ees ootamas aktiivne ja samas ka suheterikas aeg, mil sinu ja erinevate seltskondade vahel on palju meeldejäävaid hetki. Samas on nädala mõjud sellised, mis nõuavad sinult avalikes kohtades maksimaalset tähelepanu, kuna valitseb asjade kaotamise oht. Nädalavahetusel võid täiskuu mõjul asju üle dramatiseerida.