***JÄÄR

Nädala teises pooles hakkab mõju avaldama Marsi ja Pluuto opositsioon (täpne seis 15. juulil). Seega võivad olukorrad ja kohtumised olla üsna pingelised ning väga kergesti võib tühjast tüli tõusta. Samas oled sa äärmiselt läbilöögivõimeline ning suudad ennast just ühiskondlikus plaanis maksma panna — kuid siin on oht üle pingutada ning tõmmata endale kaela rivaalide ja konkurentide viha.

***SÕNN

Seis on sinu jaoks üsna vastuoluline — Veenus on veel ühenduses õnne ja võimaluste sümboli Jupiteriga, ent teeb juba ka kvadraati piirangute ja reeglite sümboli Saturniga. Seega ühest küljest võib tulla küll võimalusi ja häid pakkumisi, kuid mingid asjaolud võivad siiski nende võimaluste realiseerumist takistada. Kolmapäevast laupäevani on Veenus aga kuldlõikelises aspektis Pluutoga — see on väga hea seis armuasjadele.

***KAKSIKUD

Võimalik, et puutud nüüd kokku mõne asjaoluga või suhteolukorraga, mida pead kuidagi enda jaoks sobilikuks ja suupäraseks muutma. Aeg soosib vigade parandust, millegi muutmist, parandamist, ümbertegemist. Suuremaid asju ja eriti keerukat tehnikat ei maksa osta — praaktoote saamise võimalus. Samas võid just nüüd teha mõne radikaalse sammu, parandamaks oma majanduslikku olukorda.

***VÄHK

Vähis liikuv Päike teeb esmaspäeval (mõju läbi nädala) opositsiooni Kaljukitses oleva Pluutoga. Niisiis pane oma vaim valmis selleks, et sinu vastas tugevnevad need jõud ja energiad, kes üritavad sulle mingil viisil survet avaldada. Ka ise võid mõnes olukorras üle reageerida ja korraldada mõne dramaatilise stseeni. Nädala teises pooles lisab veelgi pinget Vähis liikuva Marsi opositsioon Pluutoga. Ettevaatust liikluses ja ohtliku tehnikaga!